Kresalka na urgenci zaradi mamil ?

hgard

Guru
22. jul 2007
4.083
582
113
Ne verjamem. Po moje, da imajo za reševanje takih zadev politiki privat zdravnike (Baričevič, itd)

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36
Citat:
Uporabnik hgard pravi:
Ne verjamem. Po moje, da imajo za reševanje takih zadev politiki privat zdravnike (Baričevič, itd)

To sem tudi jaz včasih mislil...

Pozabi, to je Slovenija. Za kakšne recepte in napotnice pisat imaš res privat zdravnika... ampak ko gre zares in ko rabiš urgentno zdravniško oskrbo, je samo en kraj, kamor lahko greš - v javno bolnico.

panoramic

Fizikalc
20. mar 2010
1.837
0
36
Požar rabi keš. Itak v članku verjetno ne piše nič drugega, kot da se pojavljajo govorice in da jih Kresalka ostro zavrača. Vse skupaj seveda raztegnjeno čez par odstavkov (vmes še navede vso žlahto od Kresalke in katere zimske gume ima na službenem Audiju), kot je pri Požarju v navadi.

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
To da je baba na kokainu se mi ne zdi nič nenavadnega, tako da je novica verjetna....Počakajmo morda kdo kaj ve....

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.827
6.788
113
pri taščici
nekdo ki se suce v njihovih krogih in jim je dejansko lahko zelo blizu teh govoric pred kratkim ni ne zanikall niti potrdil. Pac zasebnosti se ne rzglasa. Mogoce bomo v kaksni depesi cez nekaj let zvedeli resnico.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.195
7.069
113
med policisti se to govori ze dober mesec, naj bi jo srecali na ubkc in potem izvohali kaj je pocela tam. Poudarek na NAJ BI.

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
NAJ BI, ker ne upas drugace reci na javnem forumu. Zaradi svojega polozaja seveda tudi ne smes
smile-1.gif

Drugace pa lep vzgled, komplet Slovenijo vodi srbska mafija. Skrajni cas, da izbruhne nekaj hujsega in zradira 3/4 sveta. Cetudi po sistemu "caedite eos. novit enim Dominus qui sunt eius."

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.195
7.069
113
Dvomim da je srbska mafija v sloveniji tako vplivna da bi lahko bila kriva za izbris 3/4 sveta. Ajde Slovenije ampak sveta? =)

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Mogoce bomo v kaksni depesi cez nekaj let zvedeli resnico.
Zaenkrat so na Wikileaks o Sloveniji razkrili samo 3 od preko 800ih. Počakaj nekaj tednov ali mesecev, leta niso potrebna.
evil.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Kje pa so ostale? Zakaj se ji ne razkrije?

Mater že 3 depeše so naredile dar-mar, kaj bo z ostalimi.
hysterical-1.gif

že v drugi temi sprašuješ o wikileaksu, pa ja vidiš, da jih vsak dan dodajajo a ne?

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.368
159
63
37
Meni je to že več kot mesec nazaj povedal znanec, ki je pri specialnih enotah slo policije... Tko da mogoče je kaj na tem.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.419
3.807
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:

hysterical-1.gif

že v drugi temi sprašuješ o wikileaksu, pa ja vidiš, da jih vsak dan dodajajo a ne?

V tisti temi ni nič pisalo o tem, kdaj bodo lansirali depeše, ampak v drugi temi. Ja ves alter sem prej prebral, preden sem povprašal o uri.
hysterical-1.gif

Ti bi moral kandidirati za moderatorja!

roCkY

Majstr
2. sep 2007
2.537
444
83
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:

hysterical-1.gif

V tisti temi ni nič pisalo o tem, kdaj bodo lansirali depeše, ampak v drugi temi. Ja ves alter sem prej prebral, preden sem povprašal o uri.
hysterical-1.gif

Ti bi moral kandidirati za moderatorja!
alter ti je edini (verodostojni) vir informacij
confused-1.gif