Ne ti men o štromarskem, al pa kakem drugem šalabajzarizmu, ker sem se ga v zadnjih 20 letih nažrl, ne sam najedel, ravno zadnjič pri bratu 4 ure jebade, ker en bosanec ne ve, da se v kuhinjo k šporhetu vleče tri faze minimalno, ovinki cevi pa tok v vogal, da foršpan ni šel not pa da ga jebeš. Kak "uveden" štromar bi stvar lepo vezal enofazno na 2,5 kvadrat kabel in ušunjal not 20A varovalko, al bi pa fazo poslal po frej modri žili, jest niti v sanjah. Mal bi se kabel grel, sam nič drastičnega, al bi pa pač bla faza na modrem kablu meritve bi pa štimale. Jest sem se raj jebal 4 ure, da sem še eno žilo dobil čez. Da o sestavljeni kuhinji, ki so jo sestavljal "majstri" ne govorim. Odprtina za pomivalca faljena za 5mm.Sem napisal nebuloze ki jih je spisal....
on ni multipraktik on je genij...
ps pokaž mi štromarja ki da štempl šalabajzerja ki zveže vse v bajti
Hišne inštalacije niso nič posebnega in ne rabiš bit nevem kakšen ekspert za to. Je pa treba prekleto pazit in pravil se je treba držat. Prav tako ne rabiš biti nevem kakšen ekspert, da vgradiš okno, potegneš vodo, položiš ploščice. Če nimaš dveh levih se vse da. Za statiko ti je pa povedal, da je dal uredit.
PS: Štempljajo vse, kar češ, sam dinarčke pokažeš.
Nazadnje urejeno: