Načrt si google scratchu naredu in sam sebi poštemplal - Corel Draw, 2 zime sva risala med varčevanjem, potem plačal 3k biroju, da mi je pretvoril želeno v statični izračun
plato (beton) ste z mešalcem delal - kupil 65m3 betona po 79€
elektriko grobo in fino so te priučili in na koncu elaborad naredu - štemal sam, rorčke vleku, pomoč štromarjev za h kar nisem znal, elaborat v mojem času še ni bil nujen
električno omarco si sam zvezal - isto zgoraj
ozemljitev si sam napeljal (na lopato) valjanec - sam, a je tebi ful težko? a je 50m kolut? mislim, da sem dva porabil, enega še do štange po zemlji pol
vodovod si sam napeljal - odtoke sam, kar nisem znal najel pomoč na h
ploščice si sam polagal - prevzel zidar za 13€ / h, tudi omete mimgrede, zmešal sam, grobi in fini omet 2 mešalca sem gonil hkrati, cca. 2 meseca, ujel slaba 2 jurja
estrihe sta ženo naredila - kupil, predtem veliko predpripravil sam (hidroizolacije, XPS in EPS izolacije, zaščite)
talno tudi - pomagal razviti, sistemske prej sam položil
fasado si nisi upal - ne znam, nimam v roki, nimam odra, fabjon barval sam
tlakovce si sam polagal - nimam
okna si samvgradil - kupil, pa vrata tudi, pa še notranja
izkop sem kupil z malim DDV
zidat sem pomagal, komplet malto sem namešal, nosil cegle
streho sem kupil, les za ostrešje sam nabral z načrtom in ga dal razžagati, plačal vse prevoze levo desno, nato sušiti (letvice vmes, pokrit)
kupil sem kurilnico
kupil sem kuhinjo in aparate
kopalniške elemente sem kupil in zmontiral, ene kopalnice še nisem zaključil, elemente imam kupljene
sobe pohištvo sem zmontiral
men se zdi to vse skupaj neko splošno znanje in ni nič posebnega, kar nisem bil siguren sem vprašal, ponavadi je bila stvar enega pira in nekaj nadaljnega plačanega dela, pa smo zrihtali, kupil sem workzone hofer orodje, nekaj mašin bauhausa in sem delal, 4 leta, popoldan po službi, do pozno zvečer
a veš to se v vukojebinah da
v tem času sem delal na objektu Vir pri Domžalah, tam je bil kvadrat zemlje 250€, se pravi je Kranj kaj? To je bilo leta 2016.
nimam se enega razloga lagat, sploh pa ne tako na dolgo, široko in izpostavljeno kot sem se že, kaj imam od tega? čas mi gre u 3 džubre, zdajle nekaj časa ne bom dodajal, me baše