KREDIT

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik shift pravi:
tam kjer si ga boš izpogajal.

tako je
zmaga.gif

talean

Pripravnik
6. mar 2008
333
0
16
javi ko se spogajaš kje si dobil najbolje in kje so bili najbolj prilagodljivi.

thx

feler

Fizikalc
21. jan 2008
1.700
12
38
Citat:
Uporabnik Fiat007 pravi:
Sestra in njen mož sta ravnokar vzela kredit na Volksbank. Baje je najugodnejši pribitek na Euribor.

Koliko je to - najugodnejši pribitek-, na kakšen euribor (3m, 6m, 12m), na kakšen % zavarovanja, kakšen je namen financiranja, na kakšno dobo in na kakšne prihodke in kakšna je boniteta stranke?? Tole vprašanje sem napisal zato, ker je od vsega tega odvisno kakšen pribitek dobiš, zato je pa vedno potrebno iti na čimveč bank in primerjati ponudbe ter se nato odločiti za najugodnejšo, ki jo dobiš.

Nazadnje urejeno:

Fiat007

Fizikalc
1. apr 2009
1.065
0
36
43
Gorenjska in okolica (Bled)
Citat:
Uporabnik feler pravi:
Citat:
Uporabnik Fiat007 pravi:
Sestra in njen mož sta ravnokar vzela kredit na Volksbank. Baje je najugodnejši pribitek na Euribor.

Koliko je to - najugodnejši pribitek-, na kakšen euribor (3m, 6m, 12m), na kakšen % zavarovanja, kakšen je namen financiranja, na kakšno dobo in na kakšne prihodke in kakšna je boniteta stranke?? Tole vprašanje sem napisal zato, ker je od vsega tega odvisno kakšen pribitek dobiš, zato je pa vedno potrebno iti na čimveč bank in primerjati ponudbe ter se nato odločiti za najugodnejšo, ki jo dobiš.

Se pozanimam pa javim.

lp

feler

Fizikalc
21. jan 2008
1.700
12
38
Super, čeprav dvomim da boš dobil podatke o osebnem prihodku
smile-1.gif
je to zelo osebna zadeva.
V bistvu sem bolj na splošno pisal, ker se ne da direktno in 100% odgovoriti na vprašanje "kje se dobi najugodnejši kredit", za nekoga je ena banka najugodnješa za nekoga drugega pa neka druga in od teh dejavnikov ki sem jih prej napisal in fleksibilnosti same banke. Zato je pa najpomembneje iti na čimveč bank in potem primerjati ponudbe ter s ponudbami okoli hoditi dokler ne dobiš najugodnejše obrestne mere
smile-1.gif

Nazadnje urejeno: