Citat:
Uporabnik brezkomentarja pravi:
tudi jaz ti svetujem fiksno, ker lahko v kratkem pričakujemo dvig EURIBOR-ja.
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
glede na to, da bi odpiralec teme vzel na 4 leta.... v tem času se bo sigurno povišal.
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Citat:
Na podlagi česa pa ta ugotovitev?Ker prav nič ne kaže, da bi se EURIBOR kaj kmalu dvignil.
Citat:
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Citat:
Na podlagi česa pa ta ugotovitev?Ker prav nič ne kaže, da bi se EURIBOR kaj kmalu dvignil.
glede na to, da delam na tem področju in vidim kako so banke začele na veliko ponujat EURIBOR, pred mesecem dni pa niso niti hotele slišat o njemu.
Prav tako se je finančna kriza že kar lepo umirila, sicer je res, da bo šele zdaj res vidna pri ljudeh, ampak kdaj je pa banke brigalo za ljudi?!
v vsakem primeru, se krediti za 3 leta ali več najbolj splačajo vzet na fiksno mero
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
glede na to, da bi odpiralec teme vzel na 4 leta.... v tem času se bo sigurno povišal.
Ta sigurno ti raje zase zadrži. Sigurno je le to, da bomo vsi enkrat umrli. Tisti, ki so jemali kredite v CHF so tudi rekli da bo sigurno šel CHF dol, potem so pa jokali ko je bilo obratno. Človek naj naredi tako, kot mu narekuje denarnica in nagnjenje do tveganja.
Citat:
Uporabnik shift pravi:
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
Ta sigurno ti raje zase zadrži. Sigurno je le to, da bomo vsi enkrat umrli. Tisti, ki so jemali kredite v CHF so tudi rekli da bo sigurno šel CHF dol, potem so pa jokali ko je bilo obratno. Človek naj naredi tako, kot mu narekuje denarnica in nagnjenje do tveganja.
sej CHF je šel dol.trenutno plačujem za 1/3 manjši obrok kot 2 leti nazaj
Citat:
Ni čisto tako:
a maš jajca pa vzameš kredit, ali jih pa nimaš
Tvegaš pa v obeh primerih, ker lahko zgubiš tako v EURIBOR-ju kot v FixOM. Odvisno kam bodo OM šle. In moja napoved: šle bodo gor