Kreativni najemi d.o.o. izzivajo - višina marže

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Verjetno ce nekaj pri nas ne prodajajo, tudi šolanj za to mehaniki ne opravljajo, vsaj pooblaščeni ne.

Note book je notebook. Za vsakega obstajajo servisna navodila kako se ga odpre, ce bi bil nekdo tako zelo butast in ne bi znal ekstrapolirati iz sorodnega mdoela. Ko odvijes vijake, zamenjas del, ki je okvarjen (proizvajalec vse skupaj nadomesti z novimi deli, sploh ni servisa v klasicnem smislu). To je enako pri business in ne-business serijah, vprasanje je le dobavljivost delov. Vse ostalo je afnnanje.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Poglej, za buisnies serijo notebooka se začne koda na B01- XXXX , za Paviljon serijo se pa začne P01-XXXX , program po defaultu za slovenijo dopusca naročanje le kode B01-XXXX , kako bos potem narocil artikel P01-54654 ki ti je crknil v paviljonu? Nemoreš ga.

Stekas?

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.530
2.908
113
v lokalni ostariji
Hp ima pac tako politiko! jebat ga... po eni strani imajo prav... zakaj bi drzal "support" za en model, ki ga na tem trziscu ne prodajas... ceravo se bo to kmalu spremenilo...

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Poglej, za buisnies serijo notebooka se začne koda na B01- XXXX , za Paviljon serijo se pa začne P01-XXXX , program po defaultu za slovenijo dopusca naročanje le kode B01-XXXX , kako bos potem narocil artikel P01-54654 ki ti je crknil v paviljonu? Nemoreš ga.

Stekas?

Jaz to "stekam", a kot si nemara opazil, je bila v temi omenjena "evropska garancija", rezultat cesar je bil tudi moj primer.

Kot sem napisal, se mi zdi tako omejevanje abotno. Tehnicno namrec ni nobene ni ovire, da ne bi znal serviser zamenjati npr. diska v enem ali drugem modelu.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
ti bom dal drugi primer.

Corsa iz Nemčije, letnik 2007...ji velja tovarniska garancija pri nas.
Agila ( novi model,ne stari) , uvožena v SLO , ji NE velja garancija pri nas ker se jih zaenkrat še ne prodaja.

Da bo lažje za razumeti.