Kranjčani

MobiSuxGuru

Pripravnik
6. nov 2008
119
0
16
no ja, samo je znanstveno dokazano dejstvo, da KR avto ne zna vozit

oz. bom drugač povedal, al je ženska, al pa KR ki dela probleme
smile-1.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.392
5.666
113
Pa jaz to njim že neki časa...pa še kar ne vrjamejo
smile-1.gif

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
No ja, bom rajsi tiho, ker cim pridejo gospoda iz prestolnice SLovenije se zacne cijaziti kot polzi po cestah in ovirati promet. Danes smo se cez gorenjsko samo tisti s KR tablicami prebijali brez vecjih tezav po snegu... kot opazam in edini, ki si upamo tudi prehitevati v teh razmerah.
cheer.gif

Da o sivih golfih s CE registracijo, ki speljujejo 20s za tem ko se prizge zelena luc na semaforju in crnih bmwjih z NM, ki na kriziscih ne znajo zavijati levo in ovirajo promet pred in za seboj ter ostalih pacientih ne izgubljam besed. Koliko placate, da dobite izpit?
rolleyes-1.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.392
5.666
113
Seveda ko prideš iz prestolnice v KamRineš......sledi najprej kulturni šok.......nato pa se raje malo cjazimo in čudimo navadam tamkajšne populacije.......težko je hitr vozt če si skos trd z glavo med rameni k ne veš iz kje bo prletel
grin1.gif

WhiteCell

Fizikalc
18. avg 2007
1.930
1
38
42
Kranj
Obišči stran
Niti ne drgač....ustavim vsakemu pešcu..samo zmotijo me posebej ljubljanski ppešci, ker skoči na cesto brez da pogleda.... najprej na cesto...potem pa gleda a bo zneslo al ne
stupid-1.gif

WhiteCell

Fizikalc
18. avg 2007
1.930
1
38
42
Kranj
Obišči stran
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Seveda ko prideš iz prestolnice v KamRineš......sledi najprej kulturni šok.......nato pa se raje malo cjazimo in čudimo navadam tamkajšne populacije.......težko je hitr vozt če si skos trd z glavo med rameni k ne veš iz kje bo prletel
grin1.gif

haha dobra
grin1.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.392
5.666
113
Citat:
Uporabnik WhiteCell pravi:
Niti ne drgač....ustavim vsakemu pešcu..samo zmotijo me posebej ljubljanski ppešci, ker skoči na cesto brez da pogleda.... najprej na cesto...potem pa gleda a bo zneslo al ne
stupid-1.gif

1x eno tako vozu na havbi....sicer se ni za hvalt preveč.....ampak če skoči izza stoječega A8 ni kaj dost za narest
bonk.gif

Firing_Nukez

Pripravnik
3. mar 2010
328
0
16
Ma itak, en kup je takih padalcev. Meni se je enkrat zgodilo, da zagledam na levi strani ceste pešca, ki hoče it čez, vendar me počaka (začne v izi hodit na zebro), ker me je videl, da sem bil že ful blizu prehoda. Nato pa zagledam na desni neko babo zadrogirano, ki stopi iz množice folka na pločniku brez da bi pogledala in gre lepo čez prehod. Vozil sem po omejitvi, pa sem bil prepričan, da bom kozo nagazil. No zadnji moment me je prvič zagledala in vidla, da to ne bo dobr, in je potem malce poskočila naprej, tko da se je ravno za milimetre izšlo, da je nisem nagazil (kljub zaviranju na polno sem se ustavil z odbijačem na sredini prehoda - se pravi, če se ne bi podvizala, bi jo pobožal v nogice). Jst pa un pešec, ki je šel z nasprotne smeri, sva jo gledala, če je čist butasta, debilna, retardirana, al kej četrtega.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Je kaksna moznost, da je bila slabovidna in da je opazila premikanje na drugi strani in po tem sklepala da je prosto ?

Za nekoga, ki normalno vidi, je kar tezko predstavljati si kaksen 'podvig' je kdaj lahko za nekoga preckanje ceste, kjer ni semaforja na prehodu. Tukaj prizgane luci podnevi (tisto, nad cemer se marsikdo pritozuje in iz principa ne prizge) lahko naredijo razliko med tem, da se lepo novo metallic grafitno sivo vozilo vidi ali pa da se ne.

Sicer je pa menda pravilno tako, da se ustavi na prehodu, ce tam kdo stoji, in ne izkljucno takrat, ko je ze nekdo na cesti, drzi ?

Kamele0N

23. jul 2008
42.392
5.666
113
Danes potrobu eni tamali....na prehodu čez pumpo uno nasprot ORION-a.....ok ena pred mano zavija desno na pumpo.....se vsi ustavimo in čakamo tamalo.....in tamala sanja......in tko like 0,5m pred stoječim avtom flash.....oh sj sm stopla na prehod brez da bi pogledala....prov ustrašla se je stoječga avta
bonk.gif

Firing_Nukez

Pripravnik
3. mar 2010
328
0
16
Citat:
Uporabnik Radirko pravi:
Sicer je pa menda pravilno tako, da se ustavi na prehodu, ce tam kdo stoji, in ne izkljucno takrat, ko je ze nekdo na cesti, drzi ?

Fora je, da ona ni stala ob prehodu, pač pa je izmed folka, ki je hodil po pločniku, zavila na prehod in kar takoj prečkala, brez da bi se prepričala. Sicer pa se že unega na drugi strani nisem odločil čakat, ker sem precenil, da ne bi mogel ustaviti.
smile-1.gif

atomikkus

Pripravnik
10. nov 2010
32
0
6
O marija ker [censored]! Sploh nevem, kaj mu odgovarjate. Tip je skoraj pešca povozil, ker se je bal, da mu nebo nekdo se vrit zaletel.
Brezbesed res. Takim debilom bi jest ....

kwa

Fizikalc
8. avg 2007
1.088
0
36
Citat:
.potem pa gleda a bo zneslo al ne
ta je vsaj gledal in bil pripravljen reagirat....
cool-1.gif

vse več je takih, ki skočijo potem pa kot mutavi hodijo čez....ni njihov problem a se boš lahko ustavil al ne....
bonk.gif

Horhe

Pripravnik
6. jun 2008
319
11
18
No no ... ne vem če je ravno znanstvebno dokazano, ampak kadar nekdo iz LJ pride na gorenjsko povsod vozi 60 oz. 70. Pomoje še vedno misli, da je na celovški :D

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Dejstvo je ,da edino s KR tablicami (pa še to ne več vsi) znamo vozit kot se spodobi. LJ-baherji vozijo kot bi sanjali, ko pa zmanjka črte na sredini pa itak ne znajo naprej , CE katastrofa, MB itak vedno 0,5+, PO mencajo po cestah, KP ilirska in okolica kar vredu, prav tako GO tolmin in cerkljanski konec....

Kamele0N

23. jul 2008
42.392
5.666
113
Čist tko iz izkušenj iz ceste....vse kar se začne z K je tud dejansko K....
smile-1.gif
KR pa KK je ista katastrofa...... KP so predrzni......uletavanja v zadnjem trenutku tko da že skor bremzaš...pol pa potegne ....

CE neopredeljeno.... MB zgubljeni v Ljubljanskem koncu..

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
395
83
Fantje fantje fantje, vi vidite razloge za jamranje, jaz vidim poslovno priložnost.

Pač skočiš do Kranja, ustavit pešcu na prehodu, kadarkoli rabiš nekaj denarja.

Stop, pok, auva, ovratnico prosim, odškodnino bi, hvala, zdaj pa na mimovrste po nov LED LCD.

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Citat:
Uporabnik ThaShizznitt pravi:
Pesci pri nas so itak obupni....se vlecejo kot megla cez proklet prehod...zarad tega pa stoji pol Lj ob uri.

Pri nas se mečejo na prehode, pospešijo do prehoda, potem pa ko smrkelj čez... Hvala pa redkim izjemam, ki še pogledajo na promet in upočasnijo korak ali pa počakajo 2s da greš mimo brez nepotrebnega ustavljanja (precej manj izpustov je tudi bolj zdravo).

Ne vem zakaj nimam jaz problemov s prometom v Beogradu..... Logično da se ne mečeš pred avte, sicer mam dost kil ampak ne bi se šel s havbo merit..... Pa drugač tut ustavljajo pred prehodi, vsaj taksisti...