Citat:
Uporabnik rajko0028 pravi:
No recimo da je tud 25 km x 2 x 4 (1x na teden) = 200km pri povprečni porabi 7l je to 14l x 1,3 je cca 18€ in če vsakič zapraviš recimo 60€ je to +10% na končno ceno - za ta denar pa greš v Hofra (in dobiš 15% več blaga ) pa prišparaš keš, čas in avto.
E. Leclerc ima včasih res dobre cene. Evo včeraj dobil ta dva katalogaCitat:
Uporabnik Roberto pravi:
Kot da jih toliko potrebuješ. Če si pošten, redno kupuješ neke 100, morda 200 artiklov.
In ja, akcije, denar na kartico in podobne akcije so mi mim za Leclerc, saj se moram extra voziti na Rudnik. Toliko boljši in cenejši pač ni, da bi opravičil tak strošek.
Citat:
Uporabnik Shaban pravi:
E. Leclerc ima včasih res dobre cene. Evo včeraj dobil ta dva katalogaCitat:
Uporabnik Roberto pravi:
Kot da jih toliko potrebuješ. Če si pošten, redno kupuješ neke 100, morda 200 artiklov.
In ja, akcije, denar na kartico in podobne akcije so mi mim za Leclerc, saj se moram extra voziti na Rudnik. Toliko boljši in cenejši pač ni, da bi opravičil tak strošek.
</a>
Komu kj jasn
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Je pa res da nima pik, pa zvezdic pa 10% popuste za upokojence in podobno.