Kraje na AC počivališčih

VanZ

Guru
1. feb 2008
2.858
2.153
113
Torej obstaja en, vsem znan avto s poštenjaki, ki ga nobeno uradno lice ne more ustaviti in uspešno špila vlogo madmaxa?
Jaz pa sredi Ljubljane kažem datum prve pomoči? jao
smile-1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Jaz sem lani to v živo doživel. 3 preveč pečeni v stari bmw petki z Munchen registracijo so grozno signalizirali enemu avstrijcu, da nekaj ne štima z avtom. Ne vem kako se je končalo, je bilo pa to v petkovi popoldanski špici pri Brezovici.

tony

Guru
23. jul 2007
9.757
1.539
113
Citat:
Uporabnik VanZ pravi:
Torej obstaja en, vsem znan avto s poštenjaki, ki ga nobeno uradno lice ne more ustaviti in uspešno špila vlogo madmaxa?
smile-1.gif

Jaz pa zbiram ustnike, ko sredi Kongresnega edini trezen v avtu peljem domov še 3 ljudi ob pol štirih zjutraj...
tongue-1.gif

marjan

Pripravnik
25. jul 2007
799
3
18
Problem je da so pri nas tatovi zasciteni kot kocevski medved! Ne smes mu nic tudi ce ga zalotis pri kraji!

NekdoK

Guru
17. jun 2008
4.241
777
113
EU
Na žalost je na naših cestah kar ogromno Romov iz Romunije in Bolgarije (samo v Romuniji jih je kakšnih 30 procentov na jugu države! Si predstavljate? Kako ne-/srečno mora biti lokalno prebivalstvo
confused-1.gif
), ki dejansko spremljalo delo oz. aktivnosti naših policistov, tako da vedno pravočasno pobegnejo s kraja dogodka.

En primer se spomnim, kako so oblegali z BMW-ji in Mercedesi neko bencinsko črpalko, kr naenkrat jih je bilo vseb polno in so začeli prosjačiti za denar, nadlegovati ostale goste na polno, a kr naenkrat so vsi poskakali v svoja vozila in na hitro odpeljali z bencinske nakar nekaj minut kasneje izredno počasi pripelje policijsko vozilo in si polista ogledujeta postajo kjer logično ni bilo daleč naokoli več nobenga Roma
rolleyes-1.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
26.114
-8.790
113
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Tatovom bi morali odrezati prste, ta teden so pokradli iz tovornjakov 500 litrov nafte.
Pa ne da imaš rad muslimanske metode
evil.gif

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.861
395
83
Citat:
Uporabnik VanZ pravi:
smile-1.gif

Ja tebe takoj lahko zjebe, ker je važen samo tisti datumček. Pri lopovih je pa treba zbrati dokaze, jih po možnosti ujeti pri kaznivem dejanju.. kup papirjev.. nadležen folk..

Kaj bi raje počel za tisto policijsko plačo, ustavil franceljna ko gre ob treh iz službe ali ene mutiče z noži v žepih?
smile-1.gif

cvinga

Fizikalc
10. feb 2014
1.830
1
36
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:

Ukradeni kamioni pa gredo po kosih par 1000km stran kjer se sestavijo in prodajo.

He he...preden boš kason snel od 4aksarja imaš tovornjak že v srbiji.
cheer.gif

erikson

Guru
25. avg 2007
22.743
6.512
113
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Kraje se redko zgodijo na pocivaliscih. Obicajno signalizirajo zrtvi da je nekaj narobe z gumo...pol se zrtev ustavi na odstavnem...en storilec zamoti voznika drugi pa ukrade predmete iz avta... fora audija je pa da je brez blokade (s8) in ga (roko na tica) s skor nobenim sluzbenim avtom ne dohajamo kadar ga zacnemo lovit.
Avtocesta ima na obeh straneh ograjo, postavite se na izhode in cestninske postaje. DARS področje pokriva s stotinami kamer in lahko sporoča trenutno lokacijo, pa tudi za nazaj se lahko pogleda.

Ni to indijski ocean.
rolleyes-1.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.370
7.469
113
Joj ne pametovat prosim. Kot prvo tole o kamerah je BS...ni tko zlo dobro pokrito in niso dobre kamere. Kot drugo - ni samo ta audi in kot tretje - vsak drugi dan so podobne zasede ki oa davkoplacevalce precej stanejo (samo zato je vbsluzbi recmo 40 ljudi)... ni tak problem zlocirat avta na AC. Problem ga je ustavit. Ideja o obvestilu javnosti je bila misljena kot poziv da folk pove tudi ce tak avto vidi pred kakim motelom...prenocisci...itd...tam se najlazje potem zasedo naredi

erikson

Guru
25. avg 2007
22.743
6.512
113
Ali je policist že stalno prisoten v DARS nadzornem centru? Nekaj se je govorilo o tem.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.952
6.028
113
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Kraje se redko zgodijo na pocivaliscih. Obicajno signalizirajo zrtvi da je nekaj narobe z gumo...pol se zrtev ustavi na odstavnem...en storilec zamoti voznika drugi pa ukrade predmete iz avta... fora audija je pa da je brez blokade (s8) in ga (roko na tica) s skor nobenim sluzbenim avtom ne dohajamo kadar ga zacnemo lovit.

Ukradeni kamioni pa gredo po kosih par 1000km stran kjer se sestavijo in prodajo.
Ne kupim tvoje zgodbe.Še 180 se je težko konstantno po Slo AC peljati.
Zakaj bi ga moral loviti, zapreš izvoze in zapreš AC nekaj km pred njem.Kam bo šel potem?
Npr v UK vklopijo helikoptersko enoto, če imajo kakšne norce na cesti, se naredi manj škode kot če jim voziš "za ritjo".

Koliko pa pije s8 in pri +250 kmh ? "V zraku" verjetno ne tanka.
Npr A8 ima 90l rezervoar
http://www.avto-magazin.si/avtomobilski-testi/audi-a8-42-quattro/podatki/

angeleyes

Pripravnik
12. jan 2010
39
0
6
Da povem še svojo zgodbo, kaj se mi je zgodilo lani poleti na poti na morje na počivališču reške obvoznice. Ustavim avto in dva temnejša moška, verjetno romuna se začneta počasi sprehajat v smeri mojega vozila. Seveda sem ju takoj začel opazovati v vzvratnem ogledalu in zato nisem izstopil iz avta. Dajala sta vtis kot da se pač malo sprehajata. Nakar se okrog deset metrov za mojim avtom eden postavi na levo stran, eden pa na desno in sta se tako približevala vozilu. Ni mi preostalo drugega kot da sem samo speljal.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.370
7.469
113
Citat:
Uporabnik Ytbnd pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:

Ne kupim tvoje zgodbe.Še 180 se je težko konstantno po Slo AC peljati.
Zakaj bi ga moral loviti, zapreš izvoze in zapreš AC nekaj km pred njem.Kam bo šel potem?
Npr v UK vklopijo helikoptersko enoto, če imajo kakšne norce na cesti, se naredi manj škode kot če jim voziš "za ritjo".

Koliko pa pije s8 in pri +250 kmh ? "V zraku" verjetno ne tanka.
Npr A8 ima 90l rezervoar
http://www.avto-magazin.si/avtomobilski-testi/audi-a8-42-quattro/podatki/
Ni vazno kaj ti kupis in kaj ne. V zadnjem mesecu se je vsaj 3x zgodilo da se je s8 enostavno odpeljal in ga z 240 niso dohajali. Skusaj dojet da izvoza iz AC ne mores kar zapret ker boste ti in tebi podobni nato prvi, ki boste srali po policiji ko se bo en romun ubil na zaprtem izvozu. Ni to film da kar zapres vse. Enostavno naenkrat ni toliko policistov v sluzbi da bi lahko zaprli vse izvoze na ljubljanski obvoznici. Pa poleg lova na romune policija pocne se kaj drugega. Vozit se po avtocesti 180 ob 6 zjutraj pa ni noben problem, obicajno ni prevelike gnece. Dovolj je da pobegne tako dalec da ne vidis kje je sel dol...nato ga srecas ko bezi v kontra smer (ga srecas) ter nato izgine na enem od izvozov. Helikopter je redko v zraku, da pa poleti pa tudi traja nekaj casa. Dejstvo je, da ga je loviti po AC nesmiselno. Smiselno pa je folk prositi da naj pove, ko vidi tak avto zapeljati z AC, da se ugotovi kje lopovi spijo.

rajko0028

Fizikalc
22. avg 2008
1.327
1
36
15 km SV od LJ
Sodelavec je imel precej skari dogodivščino - malo pred srbsko in hrvaško mejo je stal avto z nemško regist. poleg pa je ženska mahala, da naj ustavi seveda je ustavil in sicer baje cca 50m od ustavljenega avta in ko je čakal, da na voznem avtomobili odpeljejo mimo, da bi šel rikverc je bila baba že pr njemu in je poskušala odpreti vrata kar ji ni uspelo ker je imel zaklenjenega, on je odprl okno in videl, da je babnica zapečena in ga je v polomljeni nemščini začela prositi za rezervno kolo, ko ji je začel razlagati, da nima kolesa ampak ser za popravilo je banica stegnila roko v avto in pograbila laptop, ki je bil na sovoznikovem sedežu, on je na srečo imel prste na stikalu za dvig stekla in ji je priprl roko - pa kljub temu ni hotela spustiti laptopa - ampak je začela na ves glas vreščat, ko je videl, da se približujeta avtu tudi dva skoraj dimnikarja je pohodil gas in babo "vlekel" vsaj 50m potem je spustil šipo, da je lahko umaknila roko ampak je kljub temu poletela v jarek ob cesti. Ko je čez par min. prišel na carino in čakal v vrsti so se cigoti pripeljali za njim pustili avto in se hoteli "pogovoriti" ampak je on zapustil kolono in zapeljal pred carinsko kučico in prosil policaja za pomoč - ampak cigota sta kljub policistu poskusila oddati kak udarec. Ko je policaj poklical na pomoč sta odšla k svojemu avtu ga obrnila in odšla proti Bg. sodelavec pa si je po povedani zgodbi prislužil pivo na račun srbskih policajev.