Jaz se sprašujem, kaj če bi mu on odvetnik plačal. Bi potem potihnalo vse, tako kot nekate njegove pretekle zgodbe?
Zakaj tega ne daš na svoj server....ne da imajo to drugi v "oblaku" na svojem disku?Družbena omrežja so še malo (če ravno ne služiš s tem). Mene je bolj strah, da mi mail zbrišejo (drive, slike, authenticator). Samo sranje, ker so gor vezani vsi dostopi. In to se zgodi od danes na jutri, na pritožbe pa ne odgovarjajo.
Glede na to koliko denarja je odvetnik "mulcem" zmetal, če bi mu imel možnost plačati, da bi bil tiho, bi mu. Menda je rekel, da ga je izsiljeval za par tisoč €. Je to sploh kakšen denar?
ker mamo take dobre izkusnje v preteklosti in sedanjosti, kak so organi promptni in vestni pri urejanju takih zadev.Pri tem izsiljevanju se je Repić pokazal v slabi luči, dišijo mu evri. Kaj k**** ga greš izsiljevati, daj na policijo prijavo in dokaze.
Ker je preveč "komot". Telefon sam synca pa to.Zakaj tega ne daš na svoj server....ne da imajo to drugi v "oblaku" na svojem disku?
Ni nujno da se te kdo loti in te zaklene.....lahko se ti enostavno zgodi Partis (tudi na svojem serverju....zato si postaviš 2 na različnih lokacijah)
Ponavljamo se. Sam je rekel da je dal na policijo in novinarjem pa ni bilo odziva. Da je pa koga dejansko izsiljeval, morajo pa prej dokazati. Obtoži te lahko vsak. Še na posnetkih jih obtožuje, da ga izsiljujejo.Pri tem izsiljevanju se je Repić pokazal v slabi luči, dišijo mu evri. Kaj k**** ga greš izsiljevati, daj na policijo prijavo in dokaze.