"Kraja" avtobusa in youtube video

delavec44

Guru
17. dec 2012
3.805
2.610
113
Družbena omrežja so še malo (če ravno ne služiš s tem). Mene je bolj strah, da mi mail zbrišejo (drive, slike, authenticator). Samo sranje, ker so gor vezani vsi dostopi. In to se zgodi od danes na jutri, na pritožbe pa ne odgovarjajo.

• Všeč mi je
Reactions: AndrejD

delavec44

Guru
17. dec 2012
3.805
2.610
113
Jaz se sprašujem, kaj če bi mu on odvetnik plačal. Bi potem potihnalo vse, tako kot nekate njegove pretekle zgodbe?

Glede na to koliko denarja je odvetnik "mulcem" zmetal, če bi mu imel možnost plačati, da bi bil tiho, bi mu. Menda je rekel, da ga je izsiljeval za par tisoč €. Je to sploh kakšen denar?

• Všeč mi je
Reactions: AndrejD

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
45.013
5.718
113
Družbena omrežja so še malo (če ravno ne služiš s tem). Mene je bolj strah, da mi mail zbrišejo (drive, slike, authenticator). Samo sranje, ker so gor vezani vsi dostopi. In to se zgodi od danes na jutri, na pritožbe pa ne odgovarjajo.
Zakaj tega ne daš na svoj server....ne da imajo to drugi v "oblaku" na svojem disku?

Ni nujno da se te kdo loti in te zaklene.....lahko se ti enostavno zgodi Partis (tudi na svojem serverju....zato si postaviš 2 na različnih lokacijah)

• Všeč mi je
Reactions: delavec44

H19ED

Guru
30. jul 2022
3.428
2.503
113
Glede na to koliko denarja je odvetnik "mulcem" zmetal, če bi mu imel možnost plačati, da bi bil tiho, bi mu. Menda je rekel, da ga je izsiljeval za par tisoč €. Je to sploh kakšen denar?

Pri tem izsiljevanju se je Repić pokazal v slabi luči, dišijo mu evri. Kaj k**** ga greš izsiljevati, daj na policijo prijavo in dokaze.

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

delavec44

Guru
17. dec 2012
3.805
2.610
113
Pri tem izsiljevanju se je Repić pokazal v slabi luči, dišijo mu evri. Kaj k**** ga greš izsiljevati, daj na policijo prijavo in dokaze.
Ponavljamo se. Sam je rekel da je dal na policijo in novinarjem pa ni bilo odziva. Da je pa koga dejansko izsiljeval, morajo pa prej dokazati. Obtoži te lahko vsak. Še na posnetkih jih obtožuje, da ga izsiljujejo.

In vsaka svinjarija še ni kaznivo dejanje. Je pa prav, da pride v javnost, da se opozori ostale morebitne žrtve.