"Kraja" avtobusa in youtube video

luka51

Guru
16. avg 2007
14.954
6.241
113
Fak pol pa bereš komentarje pa za tega bedaka navijajo.
Je pa fajn, da je sam sebe posnel in priskrbel dokaz. Upam da grejo dalje in ga prijavijo.
Pa nima veze zaj, če se na šoli dogajajo nepravilnosti ali ne. To je ločena zadeva.
Ded je prišo v garderobo in snemal brez vsakega dovoljenja in soglasja.

roscha

Fizikalc
27. jul 2007
304
55
28
luka51
Šola je JAVNA ustanova. Je ali ni? Kakšno dovoljenje, kakšna jajca?
Zameglil je vse učenke, (Osebni podatki pa taka jaca) google pa vse tablice avtov.

Razsvetli me bolj konkretno, kje ti vidiš problem.
Da manjkajo vrata, zaposleni se delajo slepe in gluhe, to je pa ok?

Ni čudno da je vsa država v težki 3,14di.

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.669
1.220
113
Seveda ni prav, da je prišel, se snemal in frajaril.

Me zanima, če so bili pred tem s strani staršev ubrani normalni koraki "pritožbe" in če se potemtakem ni nič premaknilo.

Resnično pa ni prav, da v letu 2025 dekliška garderoba nima vrat.

• Všeč mi je
Reactions: vogel

dask

Majstr
21. sep 2023
590
665
93
Očitno imajo na tej šoli težave z vsemi vrati, ne samo tistimi v garderobah ;) v naši niti slučajno ne moreš priti notri po začetku pouka kar tako... edino če je model šel pred začetkom, nisem gledal posnetkov...

delavec44

Guru
17. dec 2012
2.903
1.997
113
Pri nas (šoli od mojih tamalih) dežurnih učencev ni več, saj jim je s tem, ko morajo biti dežurni, kratena pravica do izobraževanja. Ko sem jaz hodu v šolo smo že od 5ga razreda naprej komaj čakali, kdaj bomo v 8mem in bomo lahko tista 2 dni v letu dežurni.

Pa naj dajo dežurnega odraslega.

luka51

Guru
16. avg 2007
14.954
6.241
113
Ga moreš zaposlit. Kdo bo dal denar?
Na učitelje se pa nemoreš zanašat, da bo vedno nekdo dežurn, ker je marsikje včasih še z nadomeščanji problem da pokriješ, kaj šele, da bi jih za to imel.

• Všeč mi je
Reactions: Samo Svoj

kajn

Guru
5. okt 2007
2.955
1.814
113
Iskajoč brata
Pri nas (šoli od mojih tamalih) dežurnih učencev ni več, saj jim je s tem, ko morajo biti dežurni, kratena pravica do izobraževanja. Ko sem jaz hodu v šolo smo že od 5ga razreda naprej komaj čakali, kdaj bomo v 8mem in bomo lahko tista 2 dni v letu dežurni.
tudi mi smo kumaj čakali na ta dva dneva. Vsak je bil na enem vhodu in dežural...
Klasika v SLO, bolj papeški od papeža samega...