A lahko za nas ki se nam ne ljubi gledat napises obnovo. Kratko. Ker me firbec matraPoglej podcast, ki je na prejšnji strani, kjer vse razloži. No vsaj svojo plat.
Kar se pa teh donacij tiče pa sploh ne morm dojet od kje, kako.. A je tak top kreator ali pa so kaka motna posla vmes.. Kako pranje denarja mogoče? .. Nevem nevem.. Če ne, majo pa mulci orenk gnarja.
saj to je biznis že leta sedaj, ne ravno za njega a svetovno gledano. babe majo onlyfans tipi pa twitchKar se pa teh donacij tiče pa sploh ne morm dojet od kje, kako.. A je tak top kreator ali pa so kaka motna posla vmes.. Kako pranje denarja mogoče? .. Nevem nevem.. Če ne, majo pa mulci orenk gnarja.
bom ob priliki preveru, ko sem malo gledal sem zdržal do ene 20min potem pa nehalRazlične vizije enega in drugega + to, da je Martića označu za šolski primer narcisa.
V zadnjem času sem res mal večkrat bolj kot ne iz firbca pogledal kakšen njegov stream oz. posnetek tega, pa še to zgolj par minut (ker dlje itak ne zdržiš, če je vsaka tretja beseda br't/brat, buraz, nerealno,.....) - kar je povedal v podcastu, se glede njega dejansko ni nič zmotil.
Sicer pa ne rabiš gledat celega videa - bistvo je povedano med 37:30 in 55:00
TheBotfather (7171,71 EUR) je v pogovoru omenil, da ima neko vrsto obsesivno–kompulzivne motnje, zato daje take zneske z enakimi številkami.p.s. zakaj bi nekdo doniral 606.06 €? FEJK donacije!
Pred 5 leti sem mislu, da je to insane... ko je ena slovenka dobivala.TheBotfather (7171,71 EUR) je v pogovoru omenil, da ima neko vrsto obsesivno–kompulzivne motnje, zato daje take zneske z enakimi številkami.