jasno, glasno pa ne, ker nič ne slišim kljub temu da zvočnikov nimam na mute.
hvala za konkreten popravek moje napake. Moj avto tudi porabi 55 litrov goriva, potem pa se sam ugasne. Res se vem zakaj?
ti objavim malo širše špranje katere so pustili monterji oken?
ti povem da pridejo monterji oken popravljat delo za svojimi kolegi zvečer v trdi temi, na objekt na katerem ni elektrike brez baterij, podaljškov, svetilk in podobno. Odlični mojstri.
Še bolj odlično so popravili tiste minimalne 3 cm špranjice po celi širini okna(slik še nisi videl, jih imam ne bati) v trdi temi z našimi baterijami. Posodili smo jih po vasi "pobrane" baterijske svetilke samo zato ker ne mislim "monterjev" jebat. Če jih hoče kdo jebat naj jih nadrejeni.
za kozolček ne bati. Si ga naredim sam. Ne bo prvi in upam da ne zadnji. Čeprav si ga sedaj sam precej težje postavim kot nekoč, ampak z vztrajnostjo in pomočjo družine se tudi kaj takega naredi.
glede plate: si ti zadovoljen z vsakim lesom ki ga kupiš? Ga imam nekaj naprodaj, ugodno. imam nekaj prvovrrstnega suhega hrasta na katerem so še vceraj rasli storži. 220evrov/m3. malo je krivo zagano in črvivo, ampak saj ti rad okrogline delaš.
Sorry ker sem pobrkljal TF in PSS. ne da se mi iskati teme, lahko pa mi ti najdeš moje napake. mislim da so take kot zgoraj. verjemi, da če me ob polnoči zbudiš da vem koliko je ha m2.
grand felix: komu se ti režiš