Morda je bila rekacija na Tjašin post prehuda, a dejansko je to zgodba ki jo slišiim od vsake ki je dlje časa samska, potem ko pa koga dobi je pa vsa happy. Nekatere so pač prezahtevne, premalo poskrbijo za svoj videz (nisem še videl tako grde ženske da se je ne bi dalo v par mesecih uštimat) ali pa premalo aktivne (beri: čepijo cel cajt doma). Verjamem pa tudi da jih je precej ki jih ne muči nič od zgoraj naštetega, a so enostavno spregledane, saj ostale tako "ven mečejo" in ponujajo. a ravno tukaj se zna skrivat kak biser, kaj bistveno boljšega od tistih ki takoj padejo v oči.
Kar se pa tiče tega zakaj naj bible srednješolke zasedene, študente ali starejše pa ne (čeprav pomoje to ni pravilo): dejansko je tako da je določenem tipu moških dosti bolj imeti najstnico ki se jo da impresionirat z avtom in podobnimi zadevami in ki ne teži z familijo in podobnim. In taki dejansko po par letih menjajo za "novejši model", saj niso sposobni odrasti in narediti koraka naprej (v zrelo zvezo).
Aja, pa najstnice večinoma tudi bolje zgledajo (meni je sicer boljša dobra baba mojih let, a procent dobrih z leti hitro pada)
Kar se pa tiče tega zakaj naj bible srednješolke zasedene, študente ali starejše pa ne (čeprav pomoje to ni pravilo): dejansko je tako da je določenem tipu moških dosti bolj imeti najstnico ki se jo da impresionirat z avtom in podobnimi zadevami in ki ne teži z familijo in podobnim. In taki dejansko po par letih menjajo za "novejši model", saj niso sposobni odrasti in narediti koraka naprej (v zrelo zvezo).
Aja, pa najstnice večinoma tudi bolje zgledajo (meni je sicer boljša dobra baba mojih let, a procent dobrih z leti hitro pada)