Kot srednješolke zasedene, kot študentke samske

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
Morda je bila rekacija na Tjašin post prehuda, a dejansko je to zgodba ki jo slišiim od vsake ki je dlje časa samska, potem ko pa koga dobi je pa vsa happy. Nekatere so pač prezahtevne, premalo poskrbijo za svoj videz (nisem še videl tako grde ženske da se je ne bi dalo v par mesecih uštimat) ali pa premalo aktivne (beri: čepijo cel cajt doma). Verjamem pa tudi da jih je precej ki jih ne muči nič od zgoraj naštetega, a so enostavno spregledane, saj ostale tako "ven mečejo" in ponujajo. a ravno tukaj se zna skrivat kak biser, kaj bistveno boljšega od tistih ki takoj padejo v oči.

Kar se pa tiče tega zakaj naj bible srednješolke zasedene, študente ali starejše pa ne (čeprav pomoje to ni pravilo): dejansko je tako da je določenem tipu moških dosti bolj imeti najstnico ki se jo da impresionirat z avtom in podobnimi zadevami in ki ne teži z familijo in podobnim. In taki dejansko po par letih menjajo za "novejši model", saj niso sposobni odrasti in narediti koraka naprej (v zrelo zvezo).

Aja, pa najstnice večinoma tudi bolje zgledajo (meni je sicer boljša dobra baba mojih let, a procent dobrih z leti hitro pada)

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.086
5.654
113
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik Maci pravi:
Sem bila pri 16. bolj pošlihtna v glavi kot marsikatera 30 letnica.
Pač sva se razumela in s tem ni nič narobe in zaljubila sva se, tukaj pa leta ne igrajo vloge.

Kaj je vozil takrat? (ajde odkrito)

Ajde bre u p**** požuri mene tud zanima tvoj odgovor
evil.gif

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
Ja sej ni težko, je že en zgoraj ugotovil, da so tipi večinoma na nivoju srednješolcev, potem pa ko tam ostanejo, se ženske premaknejo dalje. Tiste okol 30 pa ali ostajajo (pre)zahtevne, samosvoje ali so pa iz obupa kr z enim, še bolj tipično pa je, da na vrat na nos zanosijo.
zmaga.gif
Ker se pač spodobi.

Kamele0N

23. jul 2008
42.086
5.654
113
shocked-1.gif

K ena ex k mi je začela neki palamudit k sm hotu mal več resnosti v vezi.....da ona se pa noče vezat......da noče nobenmu pripadat ker je bla v preteklosti razočarana nad svojim bivšim....
rolleyes-1.gif

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik Maci pravi:
Sem bila pri 16. bolj pošlihtna v glavi kot marsikatera 30 letnica.
Pač sva se razumela in s tem ni nič narobe in zaljubila sva se, tukaj pa leta ne igrajo vloge.

Kaj je vozil takrat? (ajde odkrito)

Sej za najstnice ni blo nikol treba dosti. Takrat je bil to verjetno kak rumeni megane coupe, danes pa verjetno zadostuje kak bel kia proceed ali pa star bmw.

evil.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
shocked-1.gif

K ena ex k mi je začela neki palamudit k sm hotu mal več resnosti v vezi.....da ona se pa noče vezat......da noče nobenmu pripadat ker je bla v preteklosti razočarana nad svojim bivšim....
rolleyes-1.gif

Dost je takšnih, ki bi rade sedele na dveh stolih. Stol samskosti in stol veze. Hkrati bi pobirale vse dobre stvari iz obeh stolov, slabih (beri obveznosti), pa se branijo. Npr. bi bila v resni vezi, hkrati pa bi svoj dopust izkoristila za 2 tedna v grčiji na absolventu tretjič zapored, namesto s tipom. Bi bila v vezi (za good stuff) in bi bila samska (za good stuff).

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
Citat:
shocked-1.gif

rolleyes-1.gif

To bi si lahko razlagal tudi tako da si ti očitno mislil da ne moreš najti boljše, ona pa da si očitno lahko najde boljšega.
evil.gif
V vsakem primeru je bolje iti od take stran, saj se očitno hoče še malo zgonit (razen če ti gre res samo za fuk, potem je to idealno).

Kamele0N

23. jul 2008
42.086
5.654
113
Citat:
Uporabnik kdosemjaz pravi:
Ja sej ni težko, je že en zgoraj ugotovil, da so tipi večinoma na nivoju srednješolcev, potem pa ko tam ostanejo, se ženske premaknejo dalje. Tiste okol 30 pa ali ostajajo (pre)zahtevne, samosvoje ali so pa iz obupa kr z enim, še bolj tipično pa je, da na vrat na nos zanosijo.
zmaga.gif
Ker se pač spodobi.

Zdei kar se tiče stavka o 30+ lahko rečem samo
zmaga.gif

In kam se po tvojem ženske po SŠ premaknete
sprasujem se.gif
Tipi dobimo takrat avte....jih je treba vzdrževat...registrirat...tankat (vsaj tako je pri meni)....ženskice ponavadi rentate avto od mame KO ga rabite....torej tozadevni stroški odpadejo....posledično mate več časa....in ker je čas denar posledično tudi denarja (pa ne mislim s tem da zaradi časa več delate...ker delam tudi jaz!!!....zgolj formula čas = denar....farafraza)........

.....OKej mate več $........bi hodile na morčka wiiiii....seveda tankanje je ja moška domena.....mogoče vsake tolko let častite kako Pizzo v Luciji....to je pa tud vse...

In potem se začne.....pa zakaj ne greva več na morje....pa moja kolegica je šla pa zanč s svojim na morje.....ja draga lei jaz ne dilam avtov kot njen tip...pa ne delam utaj DDVja pri tem.....pa sta šla čez vikend na kmečki turizem za 2 dni se savnat......ja draga lei jaz te prejšni teden nisem prevaral in nimam slabe vesti zato
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

Kamele0N

23. jul 2008
42.086
5.654
113
Ma pač sm bl pr resnih in pač hočm met "nadzor"....pa s tem ne mislm da moram komu dihat za ovratnik kaj dela skom je itd.....sam da štimajo stvari ki v zvezi morajo!

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
Citat:
Citat:
zmaga.gif
Ker se pač spodobi.

zmaga.gif

sprasujem se.gif
Tipi dobimo takrat avte....jih je treba vzdrževat...registrirat...tankat (vsaj tako je pri meni)....ženskice ponavadi rentate avto od mame KO ga rabite....torej tozadevni stroški odpadejo....posledično mate več časa....in ker je čas denar posledično tudi denarja (pa ne mislim s tem da zaradi časa več delate...ker delam tudi jaz!!!....zgolj formula čas = denar....farafraza)........

.....OKej mate več $........bi hodile na morčka wiiiii....seveda tankanje je ja moška domena.....mogoče vsake tolko let častite kako Pizzo v Luciji....to je pa tud vse...

In potem se začne.....pa zakaj ne greva več na morje....pa moja kolegica je šla pa zanč s svojim na morje.....ja draga lei jaz ne dilam avtov kot njen tip...pa ne delam utaj DDVja pri tem.....pa sta šla čez vikend na kmečki turizem za 2 dni se savnat......ja draga lei jaz te prejšni teden nisem prevaral in nimam slabe vesti zato
smile-1.gif

Pri eni normalni babi tega ne boš doživel. Če je zveza odkrita se ve koliko denarja je na voljo in kaj koliko stane in se ne postavljajo nerealne želje. Če pa tip hoče ispast frajer in da ima keš (čeprav ga nima), potem pa zna res priti do takih situacij.

Kamele0N

23. jul 2008
42.086
5.654
113
Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:
Če pa tip hoče ispast frajer in da ima keš (čeprav ga nima), potem pa zna res priti do takih situacij.

zmaga.gif

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
Citat:
Uporabnik kontrakarambolmatica pravi:
Saj js lahko sočostvujem s tabo ni panike, sam rabim slikovni dokaz......
grin1.gif

Ne pikica, te kljub vztrajnim zasliševalnim metodam ni izdala.........
smile-1.gif

aaaaa?

22. jul 2007
1.398
43
48
Citat:
Uporabnik pikica pravi:
Citat:
grin1.gif

smile-1.gif

aaaaa?
kaj se čudiš navezuje se na ta post:
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
Dej no, pust mi mal dostojanstva - lohk bi sodeloval z mano in sočustvoval.. A ti je pikica kej rekla al kaj si tkoj mogu vse uničt?
smile-1.gif
zaj pa vse priznaj.................
hysterical-1.gif

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Citat:
Citat:
zmaga.gif
Ker se pač spodobi.

zmaga.gif

sprasujem se.gif

smile-1.gif

Kaj že pravi tisti rek, " za vsakim uspešnim moškem stoji ženska". Jaz pa dodam, da za vsakim neuspešnim , zarukanim moškim je stala uspešna ženska". Dec, ki jamra, da ga baba tam ožema, pa tam, pa ne vem še kje vse si je sam kriv. inj je nesposoben, vreden NIČ ! Pokojni Dr. Rugel bi imel na to temo veliko za povedat.
smile-1.gif

MaverickT

Majstr
Osebje foruma
Administrator
7. maj 2007
2.624
1
425
83
www.weekendwarrior.si
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
shocked-1.gif

rolleyes-1.gif

Dost je takšnih, ki bi rade sedele na dveh stolih. Stol samskosti in stol veze. Hkrati bi pobirale vse dobre stvari iz obeh stolov, slabih (beri obveznosti), pa se branijo. Npr. bi bila v resni vezi, hkrati pa bi svoj dopust izkoristila za 2 tedna v grčiji na absolventu tretjič zapored, namesto s tipom. Bi bila v vezi (za good stuff) in bi bila samska (za good stuff).

Tole si pa dobr povedu... Kt da govoriš o moji bivši!
smile-1.gif

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
Citat:
Citat:
Uporabnik pikica pravi:
Citat:
grin1.gif

smile-1.gif

aaaaa?
kaj se čudiš navezuje se na ta post:
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
Dej no, pust mi mal dostojanstva - lohk bi sodeloval z mano in sočustvoval.. A ti je pikica kej rekla al kaj si tkoj mogu vse uničt?
smile-1.gif
zaj pa vse priznaj.................
hysterical-1.gif

aha...jah sam vidla svoj nick, se mi ntiti ne da vsega brat. anyway...kaj sem ti zblebetala?
grin1.gif