Kot srednješolke zasedene, kot študentke samske

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
Ker bolj odrasle in bližje svojim letom ne more dobiti. Verjamem da je punca šaltala iz 16 na recimo 20 let, pa se v tem času pri normalnem človeku marsikaj spremeni v glavi, taki bedak pa je mentalno še vedno nekje okoli 18. Zakaj bi drugače iskal barely legal?
smile-1.gif

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
js sm mela v srednji soli 5 let starejsga, s katerim sva bila skupaj 3 leta. narazen sva sla pa, ker je dobil sluzbo v L.A.-ju, js pa za tak podvig nisem bila pripravljena (beri: 18letna smrkla). se zdej, ko se vidva, greva na drink...pa.........
grin1.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Tip pa tudi ni imel vse razdelano v glavi. 27-letni se s 16-letnico ukvarja.
bonk.gif

Taki so zame luzerji. Ni čudno, da ga je "prerasla". Sej je tud pomojem prestara zanga ratala.
hysterical-1.gif

Ni nedolgo tega nazaj naš Major jokal po forumu, ko ga je odfukala najstnica?

On pa čez 40.
bonk.gif

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
loooool a za vsak dan al za vikend
hysterical-1.gif

Nazadnje urejeno:

HrabiaMol

Fizikalc
28. jul 2007
1.400
1
38
Dostikrat gredo narazen zato, ker se ženska premakne naprej, dozori, tip pa ostane na istem nivoju. Nato tip poišče novo srednješolko.
Srednješolka je hitro zadovoljna, sčasoma pa postane starejša in zahtevnejša, neresnemu tipu se pa seveda ne da ukvarjat z neko novo problematiko.

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
S čem se vse vi ne ukvarjate. Come on MX, če je ženska pri 23ih samska, je to znak da je kaj, frigidna in da je noben ne mara? Dej ne meč vseh v isti koš... Mogoče majo ene tud take familje da si nikoli ne želijo svoje družine, niti nimajo potrebe imet resnega partnerja ker so pač videle, kako to potem zgleda čez par let. Ja, družina je blazno pomemben faktor pri vsem tem kako se človek odloč čez par let. Tud js sm bla srečno zaljubljena v SŠ (dva zadnja letnika in še en let faksa) potem pa se je vse skupaj zrušilo. Ne vem kdo je bil kriv, mogoče celo jst. Ker sm pač videla, da si tega kar mam doma, ne želim met sama nekoč čez 10 let. Sploh NIKOLI. In ne, moj oče ni pijanc niti nas ne pretepa, je pač drugačen od ostalih moških, nikoli ni znal bit FOTER in še kaj bi se našlo, pa ne bom o tem. Imam popolnoma svoje mišljenje o familji nasploh in zadnje par let se uspešno ogibam čemurkoli resnemu, še par let (maksimalno 5) pa itak ne bom več zanimiva za nasprotni spol. Moj namen je ostat samska, do konc življenja. Raje samska kot da,.. ah, pustmo.
Zakaj se pa nekateri tko odločjo, je pa, kot sem že rekla, njihova zadeva in njihova odločitev...

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Dej no, pust mi mal dostojanstva - lohk bi sodeloval z mano in sočustvoval.. A ti je pikica kej rekla al kaj si tkoj mogu vse uničt?
smile-1.gif

22. jul 2007
1.398
43
48
Saj js lahko sočostvujem s tabo ni panike, sam rabim slikovni dokaz......
grin1.gif

Ne pikica, te kljub vztrajnim zasliševalnim metodam ni izdala.........
smile-1.gif