S čem se vse vi ne ukvarjate. Come on MX, če je ženska pri 23ih samska, je to znak da je kaj, frigidna in da je noben ne mara? Dej ne meč vseh v isti koš... Mogoče majo ene tud take familje da si nikoli ne želijo svoje družine, niti nimajo potrebe imet resnega partnerja ker so pač videle, kako to potem zgleda čez par let. Ja, družina je blazno pomemben faktor pri vsem tem kako se človek odloč čez par let. Tud js sm bla srečno zaljubljena v SŠ (dva zadnja letnika in še en let faksa) potem pa se je vse skupaj zrušilo. Ne vem kdo je bil kriv, mogoče celo jst. Ker sm pač videla, da si tega kar mam doma, ne želim met sama nekoč čez 10 let. Sploh NIKOLI. In ne, moj oče ni pijanc niti nas ne pretepa, je pač drugačen od ostalih moških, nikoli ni znal bit FOTER in še kaj bi se našlo, pa ne bom o tem. Imam popolnoma svoje mišljenje o familji nasploh in zadnje par let se uspešno ogibam čemurkoli resnemu, še par let (maksimalno 5) pa itak ne bom več zanimiva za nasprotni spol. Moj namen je ostat samska, do konc življenja. Raje samska kot da,.. ah, pustmo.
Zakaj se pa nekateri tko odločjo, je pa, kot sem že rekla, njihova zadeva in njihova odločitev...