Kot srednješolke zasedene, kot študentke samske

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Začel sem opažati eno stvar in me zanima, če ste tudi vi v vaših koncih pri teh letih opažali podobno, oziroma če so šle dekline po enaki poti.

V srednji šoli je imela večina punc, ki so bile za pogledat, resne fante. Jasno, starejše. Čisto ponosne so se hvalile z njimi pred prijateljicami in za marsikateri parček smo mislili, da se bo obržal za vedno.

Pa ni tako. Opažam, da je večina tistih frač postalo naenkrat samskih. Naenkrat ni več njihovih tipov na fb slikah, pogumno oglašujejo samsko življenje, so bolj vesele, "dosegljive" ...

Nekako se mi zdi, da so jih tile dediji ulaufali, zdaj pa so fufe pripravljene na pravo študentsko življenje.
evil.gif

Kaj menite, je to en tak "trend"?
smile-1.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
Eh, saj je od vedno to bilo tak...... veš kak je, recimo ena 15-letnica, tip okoli 19 ali 20, ima avto, službo..... veš da se lahko pohvali in je egotrip, ko se druge vrstnice limajo na vrstnike, ki še becikla nimajo svojega, doma nabijajo igerce na PC ali pa ji ne morejo niti bureka častit v lokalnem pajzlu, njen pa jo pred šolo prepelje s svojim avtom oz. pride po njo. Najbrž pa nekaj manjka tu noter, jih izgleda to čez čas več ne zadovolji.

Tudi 10 let nazaj, ko sem bi sam v srednji, je bilo tako. Za take punce smo bili "neresni"

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
eh to so [censored]&go primerki žensk, ki so dobre samo za to kar sem napisal.

Kvalitetne tu neboš našel, če se zaljubiš pa si pečenka, ker jo bodo nabijali vsi samo ti ne, pa čeprav bo "tvoja".

Čimdlje od njih, daruj jim nekaj semena 1x, 2x, pol pa spokaj dok še je pravi čas.

Nonstop samska pri 23ih letih, to meni že smrdi po življensko neuporabni ženski.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:

Tudi 10 let nazaj, ko sem bi sam v srednji, je bilo tako. Za take punce smo bili "neresni"

Ja itak, najboljšo na šoli je tak nabijal 5 let starejši ded s svojim avtom (pa makar kliotom), medtem ko smo mi
meli pecikle in skejte.

Ampak pridejo prava leta in si že ti tisti ki hodiš pred srednjo po svojo fračo. Mene so sicer frendi malo čudno gledli ko sem
pri 23ih hodil po svojo 17 letnico ampak za njo sem bil najboljši in ona zame, ostalo me pa ni zanimalo kaj si mislijo.

Gledam z vidika da mlajša je kul, ker še kakih 10 let nebo milfarca, ko pa bo pa se taprav seks šele začne
evil.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
eh to so [censored]&go primerki žensk, ki so dobre samo za to kar sem napisal.

Zakaj pa to? Brez zamere, ampak zdi se mi, da bo tvoja N čez 2-3 leta padla tudi v to kategorijo.
smile-1.gif

V glavnem čudi me, da grejo furat nek kao zreli lajf celo srednjo šolo, v smislu "me smo zasedene, imamo resne fante, družinska kosila, izlete ...", potem pa naenkrat tega ni več in potem so pa naenkrat spet glavne frajerice.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
To je zato, ker je bila celo najstništvo zasedena...in se ji potem odfuka. Znan sindrom pri ženskah, pri 21-24 letih. Malo vez poznam, ki so začeli pred tem in prebrodli ta leta krize.

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.160
3.630
113
Marlbor
Ko pride v taj divja ženska leta, 21-24let (kakor je Ynos napisal), bi laufale, žurale, tip pa je star tam 26, 27, mogoče tudi že 30, pa se mu več ne da, razmišlja že o družini.

Študentom pa je ravno razmišljanje o ustvarjanje družine zadnja stvar na svetu. Ko enkrat diplomira, ali kakor koli pusti študij, se zresni.

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
... meni je osebno edino žal, da jih takrat ko sem bil samski nisem več požgal, zadnje dve/tri leta bi mogo bolj izkoristit. Kaj češ, tak al tak ni nikoli dovolj... enkrat se je treba zresnit
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Jaz sem imela tudi v srednji šoli raje starejšega frajerja, kot pa da bi se ukvarjala z mulci.

Bila sva pa kupaj 5 let in šla narazen ne zato, ker bi mene začelo metat, ampak ker sem se v teh 5 letih, torej od 16 leta do 21 leta spremenila in tudi odrasla "v glavi", ker on, kljub 11 letni razliki ni bil več na mojem nivoju... če bi bil bi verjetno še zdaj bila skupaj, ker sva imela ogromno skupnih intresov in predvsem možnosti, me je pa motilo to, da sem bila pri določenih stvari dosti bolj zrela od njega in se mi ni dalo več...

Nazadnje urejeno:

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Nisem ga pustila. Sporazumno sva šla narazen in še danes sva prijatelja.

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.160
3.630
113
Marlbor
Tip pa tudi ni imel vse razdelano v glavi. 27-letni se s 16-letnico ukvarja.
bonk.gif

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Sem bila pri 16. bolj pošlihtna v glavi kot marsikatera 30 letnica.
Pač sva se razumela in s tem ni nič narobe in zaljubila sva se, tukaj pa leta ne igrajo vloge.