a to je scrotum fidel iz jezerskega al kako?če ja potem pa vse jasno
Mam občutek, da si osebno užaljen, zaradi izjave Srbin ili šipac isti ti je k........, samo drugo pakovanje, da boš zastopil.
Nazadnje urejeno:
a to je scrotum fidel iz jezerskega al kako?če ja potem pa vse jasno
kakšen RKC?? spet blodiš? občutek te vara, kot vedno, je.be si mi totalno za oba, kar se grede pakovanja tiče se pa strinjamHehe vidim, da ne morš brez RKCja...
Mam občutek, da si osebno užaljen, zaradi izjave Srbin ili šipac isti ti je k........, samo drugo pakovanje, da boš zastopil.
pardon za RKC ni blo teb namenjen.....kakšen RKC?? spet blodiš? občutek te vara, kot vedno, je.be si mi totalno za oba, kar se grede pakovanja tiče se pa strinjam
ferdiče to je častni doktorat, protokolarna zadevšna nima veze szi izobrazboPovezovati samo SD s Kosovom zelo ozkogledno. Tam so priljubljeni Slovenci vseh političnih usmeritev:
Poglej priponko 61832
Iz podelitve doktorata Universum College iz Prištine
ferdiče to je častni doktorat, protokolarna zadevšna nima veze szi izobrazbo
nekateri so te zadeve tud vračali, oz so jih univerze želele nazaj ko je kaj grdega na plano priplavalo
Ja in tega podelijo vsakemu, ki pride mimo.ferdiče to je častni doktorat, protokolarna zadevšna nima veze szi izobrazbo
nekateri so te zadeve tud vračali, oz so jih univerze želele nazaj ko je kaj grdega na plano priplavalo
Na kućana in Cankarjev dom si pozabil?
Nisi mi odgovoril na vprašanje!Na kućana in Cankarjev dom si pozabil?
ni ravno moj, samo model je pač nalimalOni so rekli 10 tisoč naših gor pa je tvoj.
res je, ti častni doktorati se delijo ljudem z zaslugami, saj gre za neke vrste priznanje nagrado itd. Mogoče bi preveril komu vse je npr Univerza v Ljubljani podelila častni doktorat, ali pa Univerza v Mariboru..ali je morda to preveč zate?Ja in tega podelijo vsakemu, ki pride mimo.