kosilo

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.696
559
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
ne-ne-1.gif

delovnik je 7 ur in pol,
med tem casom moras imeti odmor v trajanju vsaj 30 min.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
aja sej res. pozabljam, da tam ne delate tko kot ostali. se pravi sam 7 ur? no ja.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
ja ja... sej skoz govoriš kok nič ne delate. in glede na to, da imaš čas skoz odgovarjat...

zomirp

Fizikalc
20. maj 2008
2.993
0
36
Lj - Vič
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
Citat:
Uporabnik Evrokrat pravi:
v nasi menzi ni problem, pivo, vino,
fse to sodi zraven dobrega kosila

Čisto tako po kosilu še delate kaj? Ker meni čez vikend po kosilu če kaj popijem najbolj paše se malo zadremati!
evil.gif

Delajo ja, tisto, kar najbolje znajo...
evil.gif

612536-catnap09.jpg

Priponke

• 612536-catnap09.jpg
    612536-catnap09.jpg
    61,9 KB · Ogledi: 82

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik zomirp pravi:
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
Citat:
v nasi menzi ni problem, pivo, vino,
fse to sodi zraven dobrega kosila

Čisto tako po kosilu še delate kaj? Ker meni čez vikend po kosilu če kaj popijem najbolj paše se malo zadremati!
evil.gif

Delajo ja, tisto, kar najbolje znajo...
evil.gif

s to sliko si me pa sedaj nasmejal

Tusi

Fizikalc
3. sep 2007
1.236
3
38
Tkole lohk rečem, ko sem delal v Šenčurju, šel na malico, je bilo to nkeje normalnga, kakšen pirček za malco, včas tud kak več. Zej delam v Trzinu, pa te kr mau čudn gledajo, če dopoldne že pir piješ, pač je le bl zdrav kofe in mastn rogljiček za malco kokr pa pir pa kašn pasulj
evil.gif
.

B81

22. jul 2007
37.693
10.969
113
Citat:
prava slikica
zmaga.gif

kajti nemalokrat odmor za kosilo izkoristim, da dam v lezeci polozaj simpaticno dvonogo macko

Brezzveze to govoriš. Prvo mesto nakladača na alterju je že zasedeno. Poglej malo nižje...

Tusi

Fizikalc
3. sep 2007
1.236
3
38
Ma tko je, en kup wannabe managerjev s kravatami, se pač čuti bližina Ljubljane.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
Sam tako na kratko. Alkohol nima kaj iskati na delovnem mestu! Niti v pisarni niti v proizvodnji!

Pa temu ni tako. Sploh tastari "majstri" ob kafeju redno butnejo kako žganico, pred 10to seveda...

To je pač sestavni del slovenske kulture da pijemo. Jaz ob kosilu obvezno obrnem kozarček refoška,
pa kozarec vode - za sproti. Nebom stejka ali kakega zrezka v omaki kvaril z kokakolo, mi je čist mimo,
same vode pa tut ni za pit, teh 80 centov za kozarček bom pa ja dal, po celem kosilu se ti ta deci nemore
poznat "na frulici" pihneš prec 0.00, če si ga cel čas počasi in pomalem srkal med jedjo.

Je pa res da nekatere firme tega ne pustijo (ko imajo radnike) ker ti pri komadu neznajo nehat in spijejo 2-3 velike
pire pa smo tam ko smo, da ne tolerirajo niti kozarec rdečke.

Zdaj ko mam 40 dni "non alko", celo kosilo mi zgubi na okusu, se ga sploh ne veselim ko ga morem poplaknjevat z vodo,...

Podobne teme