kosilo

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
na delovnem mestu ne smeš piti alkohola. Kjerkoli, karkoli delaš. Pač 0,00 mora biti vedno za vse. od hišnika do predsednika uprave. Vsaj tak je zakon...

nahrung002.gif

S čim so pa nazdravljali v Rogaški Slatini ko so postavili tisto stekleno kupolo?
grims-1.gif

Sokom?
grims-1.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik dijo_porko pravi:
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
Sam tako na kratko. Alkohol nima kaj iskati na delovnem mestu! Niti v pisarni niti v proizvodnji!

Zato pa gremo med malico ven iz pisarne.

pa si predstavljaj nekoga ki dela v proizvodnjo za nekim strojem, ki gre med malico na 2 ,3 pire mogoče kako vodko in pride delat nazaj za žago, stiskalnico....?
Al pa model iz pisarne skoči na pivo mogoče dva al pa 3 pol pa je pameten na celi firmi?
ČE je to za nekatere normalno pač ne morem pomagat, za mene pa ni!

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
še enkrat

govorim o pivu, pol dveh..petih, ki pa se na osebi ne poznajo

torej ali ne pijete, ker ste prec omotočni, ali ne pijete ker ne vem kaj. če si omotičen potem seveda ne odobravam pitja.

vprašaš a bi kupil bel ali črn avto in 20 objav nižje se folk krega a je boljš modr al rdeč. in pol se čudimo politikom kako mlatijo prazno slamo.

Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Ne vem, jaz zraven nobene hrane ne morem nič alkoholnega, gre pa coca cola, kaki ledeni čaj, sok....
ne paše mi vino, pivo, nič....mogoče bi probal z vodka colo, samo bi me verjetno malo čudno gledali.

Uf mene bi pobralo. Zraven ribe obvezno vino, zraven "naše" hrane obvezno kakšna šljiva, zraven vsega ostalega pa pivo
grin1.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
na delovnem mestu ne smeš piti alkohola. Kjerkoli, karkoli delaš. Pač 0,00 mora biti vedno za vse. od hišnika do predsednika uprave. Vsaj tak je zakon...

nahrung002.gif

S čim so pa nazdravljali v Rogaški Slatini ko so postavili tisto stekleno kupolo?
grims-1.gif

Sokom?
grims-1.gif

Meni je bilo bolj podobno kakemu penečemu vinu.

Lahko pa da je bilo titso otroško...
hysterical-1.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik softi pravi:
še enkrat

govorim o pivu, pol dveh..petih, ki pa se na osebi ne poznajo

torej ali ne pijete, ker ste prec omotočni, ali ne pijete ker ne vem kaj. če si omotičen potem seveda ne odobravam pitja.

vprašaš a bi kupil bel ali črn avto in 20 objav nižje se folk krega a je boljš modr al rdeč. in pol se čudimo politikom kako mlatijo prazno slamo.

eni ljudje so lahko omotični po enem pivu eni pa po 6 tih zaspani! Torej na delovnem mestu nič alkota kaj pa delaš po kuncu pa itak nobenega ne sme zanima!

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik Evrokrat pravi:
v nasi menzi ni problem, pivo, vino,
fse to sodi zraven dobrega kosila

Čisto tako po kosilu še delate kaj? Ker meni čez vikend po kosilu če kaj popijem najbolj paše se malo zadremati!
evil.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik Evrokrat pravi:
delamo ne, ampak smo dvojno kreativni,
kajti najboljse ideje se ustvarijo po dobrem kosilo podprtem s kaksno flasko vina alpa piva

aja vam se že zdijo kreativne, ker ste pod vplivom opojnih substanc, nam ki pa nismo pod tem vplivom pa se zdijo....!
grims-1.gif
,
no ker bo počasi čas kosila pa
nahrung002.gif
tebi!

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
no kakorkoli. evrokrat, ti k tok slediš črki zakona in k si tok "odprt" - a je zakon da se med delovnim časom ne sme piti alkohola?
zgleda da imate eni dobre ugodnosti...

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Zakon o omejevanju porabe alkohola
Uradni list RS, št. 15/2003

III. UKREPI IN NAČINI ZA OMEJEVANJE PORABE ALKOHOLA

12. člen

Prepovedana je prodaja oziroma ponudba alkoholnih pijač:

- v stavbah in na pripadajočih funkcionalnih zemljiščih, kjer se opravlja dejavnost vzgoje, izobraževanja in zdravstvena dejavnost,

- v športnih objektih, v katerih poteka športna prireditev, eno uro pred začetkom in med športno prireditvijo in

- med delovnim časom na delovnem mestu.

Nazadnje urejeno:

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.476
449
83
Sej pri evrobirokratih ne bi bilo čudno, da imajo v menzi alkohol, piti pa ga ne smejo. Ni pošteno in svobodno, da ne bi imeli možnosti izbire.

Lahko ga edino kupijo in odnesejo domov...

wink-1.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
sej v našem parlamentu ga imajo tud.
pa še kje verjetno... čeprav v zakonu piše, da ga je tud ponujati/prodajati prepovedano... pač zgleda da je zakon tko napisan, da si ga lahko vsak tolmači po svoje. Sej če je menza, ga ne ponujajo na delovnem mestu. ampak nekje drugje.

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.696
559
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:

III. UKREPI IN NAČINI ZA OMEJEVANJE PORABE ALKOHOLA

12. člen

Prepovedana je prodaja oziroma ponudba alkoholnih pijač:

- med delovnim časom na delovnem mestu.

kajces, v SLO se malca steje v delovni cas,
tuki pr nas in v vecini ostalih drzav pac temu ni tako

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
zato pa pol tud delate pol ure več, ali kolikor imate pač malco dolgo, a ne?

Podobne teme