kosilnica

PujsaPepa

Pripravnik
12. feb 2011
91
0
8
Citat:
Uporabnik qbm pravi:
Trenutno so najboljše Viking in Honda, je najmanj okvar, Husqvarna je nekje na sredini, 'Bauhaus' kitajski klump pa ni niti za omenjat...

To o Hondah misliš prav HONDA kosilnica, ali le da je motor HONDA gor, pa je že ok.

Kam se pa uvrščjajo McCullum, M-Tech, Partner ?

Nagledano imam v Bauhasu eno McCullum s HONDA motorjem, samohodna, Variomat ročica... se bom zelo zaklal, če jo vzamem ? Pozabu sem jih vprašat ali ima sprednji ali zadnji pogon... a pri prednjem pogonu lahko nazaj vlečeš kosilnico ? (jo moraš pri tem spredaj dignat?)... ker pri zadnjem pogonu se sploh ne pusti nazaj vlečt (ALKO) -- al bi moral zadnji del dvignat ?

PujsaPepa

Pripravnik
12. feb 2011
91
0
8
Citat:
Uporabnik softi pravi:
zadnji pogon, 56 cm..spica

In jo lahko na roke potegnes nazaj ? pri raznih ovirah. Kako jo potegnes nazaj ? spustis tisto rocko za gas in lahko potegnes nazaj ?
To imas prav Honda kosillnico in Honda motor, ali samo Honda motor na eni znamki drugi ?
Kako hitra pa je ? En kolega mi pravi da ne bi nikdar več kupil samohodne, ker z ročno več pokosi, pa še ful lažja je za regirat ročna. Je to res ? kako hitra je tvoja ?

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
imam točno to kar spašujem

mc neki s honda motorjem, 56 reza, zadnji pohon. k spustiš ročko je v N ne v P..torej vlečeš kukr ti paše.

hitra je dovolj. ponavad mam na pol gasa. gas ni on off ampak zvezno povečuje. nisem tip k bi tekel, se rad sprehajam. k rabim kalorije skurt jo pa porivam.

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.654
450
83
Citat:
Uporabnik PujsaPepa pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
zadnji pogon, 56 cm..spica

In jo lahko na roke potegnes nazaj ? pri raznih ovirah. Kako jo potegnes nazaj ? spustis tisto rocko za gas in lahko potegnes nazaj ?
To imas prav Honda kosillnico in Honda motor, ali samo Honda motor na eni znamki drugi ?
Kako hitra pa je ? En kolega mi pravi da ne bi nikdar več kupil samohodne, ker z ročno več pokosi, pa še ful lažja je za regirat ročna. Je to res ? kako hitra je tvoja ?
sicer ne poznam Hondinih kosilnic, ampak nazaj je vleči, ko ima vklopljen pogon sigurno ni vredu. Pa če je zadnji al pa prvi. Izklopi pogon. Na moji samo eno ročko spustiš. Če jo privzdigneš pa vlečeš nazaj, ti bo pa višje kosila potem.
Da se z samohodno manj pokosi je odvisno od tega kje in kakšno travo kosiš. Če je trava večja, boš šel brez pogona tud počasi, ker drugače ne bo lepo pokošeno. Če je pa manjša, pa verjetno bi hitreje rinil sam, kot pa je hitrost s pogonom. No, to so samo moje kosilniške izkušnje. Imam pa neko rumeno-rjavo samohodno pa brigs motor ima. Pa še eno ...mislim da Tomos. Staro čez 30 let. Nikol pokvarjena....še zmeraj dela kot mina...... samo okolica 1 kilometra točno ve kdaj kosim, decibeli so čist znorel ko jo zalaufam

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik softi pravi:
evo..mam novo kosilnico doma

56 cm, skor 6 konjičev, honda

In kako se obnese, zdaj po skoraj dveh letih?

Moram nekaj nabavt, pa nimam izkušenj kaj za 200-300m2...

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Sem mislil, da je košenje traave moška prioriteta.
evil.gif

BTW, a je v Dom in gradnja kak nov, uporabnikom neprijazen moderator, al zakaj je ta tema v Čveku?