Citat:
Uporabnik sandiv pravi:
Citat:
Uporabnik Yogi pravi:
Na Mobyju so sobe čiste, klimatizirine, wc s tušem zelo čist...
Od kod si šel z Mobyem , da si imel kabino. Kolikor sem gledal je varianta Corsica Ferries iz Savone. Vprašal bi še glede teh nekaj evčkov-cena je približno x3 glede na normalno ceno za 2 osebi. Letos sicer nameravam obvezno vzeti kabino, ker sem se v teh letih naveličal nenehnega divjanja in gledanja na uro: Ali bom prišel pravi čas do trajekta ali ne?
Moja relacija je bila Livorno - Bastia, vendar sem si kabino rezerviral le za pot domov, torej Bastia - Livorno. No, teh nekaj evrčkov je bilo lani mislim da 17. Saj pogledaš po koliko so, ko rezerviraš karto preko neta. Je sicer res, da je za tiste tri urice kar drago, ampak meni tudi pod razno ni žal.
Trajekt res da vozi dobre štiri ure. Nuja ni, se da preživet. Ampak v mojem primeru je bilo tako, da sem zjutraj vstal okoli 7.ih (prejšnji dan lezel po hribih), pofruštkal, vse pospravil, se stuširal, se odjavil in odšel. Bil sem v kampu Marina d'Aleria (sem tako računal, da ne bom imel predaleč do Bastie) in sem potreboval slabo urico do pristanišča v Bastii. Vmes med potjo sva se ustavila še v eni štacuni in sva do pristanišča prišla okoli 10.ih (tako nekako, ker so mi ure že malo iz glave ušle). Trajekt sva imela ob 15.ih. Rampe so bile še spuščene. Notri sem letel na informacije in vprašal kdaj dvignejo rampo (mislim da je rekla okoli 12.ih). Avto sem pustil v bližini in sva z deklino odšla malo po mestu. Malo po 12. sem šel pogledat, če je rampa že dvignjena in res je bila, tako da sem avto lepo zapeljal v vrsto, ga zaklenil in odšel nazaj v mesto. V glavnem, ko sem avto parkiral na pomolu, mi je stevard povedal kdaj moram obvezno biti pri avtomobilu. Pa glej, da ne pustiš kakšnih čokolad na zicih, ker se je avto na pomolu hudičevo segrel.
V glavnem, jest sem bil zadnji dan fejst utrujen in sta mi tisti dve urici še kako prav prišli... Potem pa vožnja domov, čakanje pred Benetkami,... Se le voziš ponoči in je fino, da imaš nekoliko rezerve v glavi.