Uaaau, ostal sem (skoraj) brez besed.
Si bo ta bebo vzel še teh par minut in pokomentiral tvoj post.
Pa kdo jokca bebo en? Sprašujem kako dobit tole ušivo pomoč glede na to da sem ostal čisto brez prihodkov za naslednja pol leta. In ti me nekaj zmerjaš pa sklepaš koliko mam pa kaj mam.
Torej, če si ostal čisto brez prihodkov, potem direkt prideš noter v pogoje za pomoč in ne vem, kaj tukaj jokcaš. Če ti pa še vedno ni jasno po vsem napisanem (večkrat je bilo že (tudi poudarjeno) točno napisano, kaj in kako dobiš),
kako do pomoči, potem imaš pa en zelo velik problem in to ni ne zakon, ne država, temveč tvoja pamet.
Jaz bi raje delal kot čakal doma ko kreten brez vseh prihodkov, prihodki pa kopnijo.
To kaj bi ti sedaj raje delal, je nepomembno. Verjetno bi vsi raje delali, še raje bi pa preživeli, vključno z našimi bližnjimi, ki so morda bolj ogroženi od nas.
Ja res reveži, morjo delat, joj kar solze mi grejo.
Tole tukaj vse pove o tebi in sicer da nimaš niti najmanj sočutja, do tistih, ki se z garanjem komaj prebijejo skozi mesec, temveč ti gre samo za eno in sicer ZATE. Si ena navadna egoistična rit.
In ne, ni mi šlo slabo, kar pa ne pomeni, da ne bomo na koncu lačni in brez vsega čez nekaj časa. Sam sicer ne verjamem, ampak lahko pa se zgodi. In v taki situaciji, ko ti država prepove delat zame pomeni, da bom ta denar probal na vsak način dobit.
Zgoraj si napisal, da si brez prihodkov za pol leta. Na kakšen VSAK NAČIN? Izpolniš jeb... prošnjo v elektronski obliki in boš dobil denar. Kaj bi še rad? Da ti vsi ploskamo zraven?
A veš dragi sad, med drugim lahko tudi zaprem in grem na zavod, nekaj bom dobil. In resno razmišljam tudi o tej opciji. Tipi kot si ti bi raje videli to.
Ti sploh ne veš, kakšen tip sem, še manj, kaj bi rad videl. Pač si preračunaj, kaj se ti splača in to naredi. Razen, če imaš problem s tvojo pametjo in tega nisi sposoben naredit.
Ampak dejstvo je, da nekaj bojo dali, ker jih mam poln kufer da moram nekaj dokazovat za nek ušiv odpis prispevkov ob prepovedi izvajanja posla.
Še en dokaz, kakšno egoistično in NEHVALEŽNO rit imamo pred sabo. Mene je skoraj kap zadela, ko sem prebral, da bo država to dala s.p.-jem. V zadnjih 10ih letih so nam samo jemali, tako da to, kar je sedaj na mizi daleč presega moja pričakovanja. In sem državi hvaležen, da bodo to dobili tisti, ki jim gre res za nohte. In ne, nisem popizdil, ker sem za 20 EUR pušnil 500 EUR. Takšna so pač pravila.
Ampak, ne ti moraš to zaničevati, hkrati ti je pa še 5 minut DELA za en obrazec preveč za vse to, kar ti je država namenila.
Ta bebo misli, da si ti ena navadna egoistična in nehvaležna ter jokcajoča rit, ki misli, da se ji morajo vsi klanjati in da ji mora vse leteti na kup kar samo od sebe že samo zato, ker je ta svet počastila s svojo prisotnostjo. Pravi MILENIJEC, žal v najslabšem možnem pomenu.