vceraj sva sla s tipom v kitajsko restavracijo (ob 13) in sva jedla nudle... zvecer sem jast zacela zelo kaslat...slabo mi je .. a mislte da je krora virus?
Ne razumem a se hecate ?? Jas res nevem pa h zdravniku ne upam kaj ce me v karanteno dajoDefinitivno!
Sicer traja inkubacijska cca 12 dni, sam Kitajci vse full hitr naredijo, tako da če od njih fašeš virus, se full hutro razvije. Če ga pa od Črnogorca, pa traja in traja da je kaj...
pol pač ne k zdravniku
raje v najbližji velik trgovski center poiskat lekarno za lekadolčke pa še na čajčka v kafič. pol pa še malo v šoping, ko bo čajček prijel.
Ja hecam se, ker se očitno tudi tiNe razumem a se hecate ?? Jas res nevem pa h zdravniku ne upam kaj ce me v karanteno dajo
Ne razumem a se hecate ?? Jas res nevem pa h zdravniku ne upam kaj ce me v karanteno dajo
Ja, ampak mora biti vsaj 80% zasedena dvoranakam te pa naj dajo?, v kino?
Glede na registracijski e-mail naslov in brez skupnih IP-jev z drugimi računi bi rekel da avtorica teme ni troll. Tako da se malo vzdržite glede svojih odgovorov, sicer bom temo zaklenil.
Ne razumem a se hecate ?? Jas res nevem pa h zdravniku ne upam kaj ce me v karanteno dajo
saj nismo mi začeli trolat. glede virusa se lahko vpraša na normalen način, kar pa je daleč od tega.
vceraj sva sla s tipom v kitajsko restavracijo (ob 13) in sva jedla nudle... zvecer sem jast zacela zelo kaslat...slabo mi je .. a mislte da je krora virus?