Korelacija Alter - seks

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
ksz
wronginternet.jpg

mojamura

Fizikalc
25. jul 2007
1.355
1
36
sLOVEnia
Citat:
Uporabnik top_shit pravi:
Torej, enkrat sem nekje že omenil, tokrat pa odpiram debato na temo, če je kdo že prišel do seksa s pomočjo Alterja.
Da malce razložim: ali je pogostejše pisanje na Alterju v kakršnikoli meri povezano s podrtimi alterjevkami? Ali alterjevci za nežnejši spol. Ter drugačne ...
evil.gif

nisem prišla do sexa s pomočjo alterja, sem pa s pomočjo mIRC-a (se ga še kdo spomni)....in sem s tem človekom tudi danes v zvezi

podrte Alterjevke/Alterjevci in debate okoli tega so sicer za prebrat....to pa je tudi vse

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.797
273
83
Največja slovenska vas
Citat:
Uporabnik mojamura pravi:
Citat:
Torej, enkrat sem nekje že omenil, tokrat pa odpiram debato na temo, če je kdo že prišel do seksa s pomočjo Alterja.
Da malce razložim: ali je pogostejše pisanje na Alterju v kakršnikoli meri povezano s podrtimi alterjevkami? Ali alterjevci za nežnejši spol. Ter drugačne ...
evil.gif

nisem prišla do sexa s pomočjo alterja, sem pa s pomočjo mIRC-a (se ga še kdo spomni)....in sem s tem človekom tudi danes v zvezi

podrte Alterjevke/Alterjevci in debate okoli tega so sicer za prebrat....to pa je tudi vse
1382621-Geek_love_Img01.jpg

Priponke

• 1382621-Geek_love_Img01.jpg
    1382621-Geek_love_Img01.jpg
    194,4 KB · Ogledi: 249

NekdoK

Guru
17. jun 2008
4.156
748
113
EU
Citat:
hm ... poznam še enga na forumu, ki pravi da je prišel do svoje preko mIRC-a ... sumljivo tole
evil.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Citat:
Uporabnik NekdoK pravi:
Citat:
hm ... poznam še enga na forumu, ki pravi da je prišel do svoje preko mIRC-a ... sumljivo tole
evil.gif

Zakaj?

Obstajajo tudi poročeni z otroki, ki so se spoznali preko neta.

fijatovPES

Fizikalc
1. okt 2007
446
30
28
Citat:
Citat:
evil.gif

mirc ja hehe pa ne enkrat...

a se gdo spomnipred mircom ttx na rtv slo...

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
ksz

Enim alterkam se nam ne da več eno in isto že od mobisuxa dalje ponavljat, tko da se čedalje manj javljamo. Zase lahko rečem, da imam dost teh prepucavanj. Očitno rabim drug medij, verjetno bo zame tud bolj uspešno glede odnosov do moških. Ker tu gor morš dobit "status" med vsemi temi modeli, ki zasebno kofetkajo in opravljajo kdo je kul pa kdo ni. Men pač ni do tega in se ne grupiram po vaših Alter zmenkih polnih semenčec. Tko da srečno prepucavanje dalje.

majč

Batate

hepan
21. jul 2007
240
0
16
Ti bi mogla malo več pisati tu gori pa bi bilo bolj zanimivo, pa bi te tui jaz večkrat kaj pokomentiro ... zaj se mi pa nea ljubi tak dosti, ko se stvari preveč ponavljajo.
smirk-1.gif

Za zmirom vaš, Batate

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.980
7.320
113
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Ja, stem da ti tak slabo zgledaš, da še pecikla nebi naslono na tebe.

To si pa grdo rekel! Lepše bi bilo, da jo obrneš, da leži na trebuhu in ji ta tvoj pecikl med noge parkiraš!

top_shit

Pripravnik
13. maj 2011
555
0
16
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:

aha, zataju si
uf-1.gif

Čaki jagr, če rečeš, da v četrtek, ko zmontiraš vtičnico pokličeš, potem pa ne ... kdo je kle zataju ???

467716-post_slo.gif

Nazadnje urejeno:

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Ej Batate srečno in zdravo novo leto ti želim.
smile-1.gif
Ostalim pa mal bolj konstruktivno debatiranje tu gor.

majč