Korak bližje prepovedi uživanja alkohola na javnih

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
No treba je bit dosleden ane. Za vse enako
Seveda - zato pa naj mladina še naprej popiva, kjer želi, župnik pa naj toči vina, kolikor mu paše.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Cisterna in piksne kar pti oltarju.
nahrung002.gif

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
ksz

Tist za maxijem sem parkrat videl, mladoletnice z vodko v rokah cele flase, ampak to so krivi starsi in vzgoja, kiflci lahko hodijo popisovat pa starsem zadat nalaogo da gredo skupaj nakake delavnice oz terapije ce se zdi prevec to kar nladina dela. Sam da pa zdej neke zakone sponajo in se delamo na zunaj fine je pa cist brezveze in jebem ti tako demokracijo kjer je vedno manj pravic.

smetka

Pripravnik
24. jul 2007
332
2
18
Ta prepoved je bila tudi meni nesmiselna. Dokler nisem bila en petek zvečer v LJ. Grem čez kongresni trg, pri vsaki klopci skupina mladoletnikov popivajo, okrog njih pa smeti. Pridem do maxi marketa, isti prizor. Sklepam, da moraš zgodaj rezervirat klopco da jo sploh dobiš :D

Meni osebno za center mesta ne paše, podpiram ta zakon.

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Po mojem mnenju je prav sedenje na klopcah čar Ljubljane - ljubljana je eno redkih eu mest, kjer ti policija ne pregleda analnih odprtin, če s kolegi sediš na klopci in piješ pivo. Seveda ob petkih prihaja do ekstremne nesnage in podobnega, vendar mi je zanimivo, da se folk pred maksijem in na kongrescu zbira že vsaj 20 let, včsaih je bil poln celoten Trg republike (danes se zbere največ kakšnih 100 ljudi pred maksijem in banko), pa so okoliški prebivalci in oblasti problem opazile šele sedaj, ko je manj tako folka kot pijače. Po mojem mnenju gre zgolj za to, da želijo določene stranke publiciteto - k sreči jim ni uspelo. Vsekakor pa ne bom presenečen, če se to prepoved enkrat uzakoni.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Take svinjarije pred 20. leti gotovo ni bilo. Sprehodi se v soboto ali nedeljo zjutraj po Trnovskem pristanu.

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Seveda je bila - se spominjaš časov jamaice? Ko je bil trg republike dobesedno nabit s folkom?

Gre za 'good old days' sindrom - 'jezus marija, kako divja je danes mladina - včasih, včasih so mladi prebirali biblijo in molili'.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Ne pišem o tem, pač pa o svinjariji, ki jo puščajo za seboj. Trnovski pristan, ogromen koš za smeti na vsakih nekaj metrov, svinjarije po tleh pa za nekaj kamionov.

Pravovernik

Pripravnik
17. maj 2013
281
0
16
Ni problem v pitju samem, ampak v smeteh. Jaz čisto podpiram pravico do pitja alkohola na javnem kraju, pa magar če gre za popivanje. Smetenje pa zavračam. Morali bi bolj enforcat zakon proti onesnaževanju in izstavljat račune staršem. Ne pa, da kar prepoveš pitje, pa kje so še to videli, to gre lahko samo v talibanskih in katolibanskih državah skozi, pa v kakih zakotnih občinah, kjer majo itak enga in istga pijančka skos.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
ti itak nisi merodajen ker ti je mufti rekel, da ne smeš piti. potem te pa itak vsak z alkoholom moti, ker si mu fovš.

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Zjutraj pride Snaga, zadevo počisti in Plaža je takšna, kot je bila v četrtek popoldan. navsezadnje jih za to plačujemo.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
točno tako. piti bi morali, vsaj na začetku, skupaj s starši, da bi jih ti navadli pospravljati za seboj.

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
O tem, da so mladi svinje, ni nobenega dvoma - so se pa svinjanja naučili od svojih staršev. Poglej, kakšen fašizem morajo zganjati planinarska društva, da folku utupijo v glavo, da ni kul, da s Triglava brcaš pločevinke Uniona.

asteliks

Fizikalc
5. mar 2013
1.446
99
48
Citat:
Uporabnik kravakonj pravi:
O tem, da so mladi svinje, ni nobenega dvoma - so se pa svinjanja naučili od svojih staršev. Poglej, kakšen fašizem morajo zganjati planinarska društva, da folku utupijo v glavo, da ni kul, da s Triglava brcaš pločevinke Uniona.

ne-ne-1.gif
poploševat. So mladi tudi za vzgled. Vsekakor pa drži, da mladi, ki svinjajo so se naučil od svojih stašev. V vsaki generaciji jih je določen procent, ki meče slabo luč svojim vrstnikom. Žalostno pa je , da se ta procent dviguje.

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Se strinjam glede posploševanja - ne strinjam pa se, da se ta procent dviguje, to je good old days sindrom. Vsaka generacija sebe povzdiguje nad prihodnje, vedno in povsod.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
planinska društva ne zganjajo nobenega fašizma ker svinje ne hodijo v hribe.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
Zjutraj pride Snaga, zadevo počisti in Plaža je takšna, kot je bila v četrtek popoldan. navsezadnje jih za to plačujemo.

Krasna filozofija, za Nobelovo nagrado
stupid-1.gif