No, tale zakon je hkrati neumnost, ni ma povsem brez podlage. Nevem kakšno stanje je sedaj, vem pa, da ko smo mi s sošolci iz SŠ hodili ven na ljubljansko 'plažo' (tam naprej na Trnovskem pristanu) je bilo grozno. Folk je pil, kozlal, scal po avtih in ljudem pred bajtami, metal so steklenice, pločevinke, svašta v reko itd. Fajti niso bili redki, navsezadnje tam so se tudi pred ene pol leta zaštihal eni muloti.. Podobna scena je tudi za Maximarketom.. Sprehodite se kdaj v kak petek zvečer okoli 23h mimo 'plaže' pa potem še malo za maxijem.. Flaše ležijo po tistem grmovju, vsi hodijo scat za bližnje drevo in ob bloke... Pač, prepoved popivanja dvomim, da bi naredila ravno veliko večji red, zdi se mi, da bi že sedaj morali policija in redarstvo bolj nadzorovati PREKOMERNO popivanje in vandalizem. Za maximarketom sem bil priča kar nekajkrat, ko je policija prišla malce pogledat, je pa res, da je taka šetnja premalo. Morali bi se enostavno tam postavit in čekirat, če kdo dela kake gluposti.
Pa sem načeloma levo usmerjen, a današnja kultura mladine je po večini na psu..