Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Je to možno? Nikakor ne morem označiti in kopirati vsebine SMSa na E71. Moral bi si ga poslati na mail, da ga ne pretipkavam, pa nekako ne gre. PC suite ne pride v poštev..
Hmm, zanimivo! Meni v tem primeru pošlje mms iz telefona na mail. V mailu pokaže kot pošiljatelja mojo cifro. Imam pa e72, sam kakšne hude razlike s tvojo nebi smelo biti.
Jaz pa dam posreduj pa ko imam možnost pisanja v posredovani sms pa stisnem naslednje tipke in sicer skrajno levo spodaj, pa naslednjo stisnem še tipko ctrl(chr) in še tipko a in je označeno vse...potem pa spet iste tipke samo namesto A stisnem C za kopirat in spet iste tipke za prilepit (namesto A stisnem V).Tako si prenašam kak dolg tekst tudi v kako beležko ali z beležke v maile.
Upam da je vsaj malo razumljivo napisano....mogoče komu pride prav.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.