Kopiranje .iso datoteke

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik Kara_Demz pravi:

Če smem nadaljevati temo : sem prav razumel, da lahko s FAT sistemom na USB ključku sam ključek brez skrbi iztakneš iz USB vtičnice, medtem ko z NTFS obvezno uporabljati varno odstranjevanje ?

Neumnost.
Če imaš nastavljeno na "Optimize for quick-removal" lahko oboje iztikaš.
Če ne pa tudi, le da bo takrat pri FAT večja možnost problemov. NTFS je nameč bolj robusten kot SHIT, opla, mislim FAT, ne pa manj.
FAT je kot zarjavel jugec z enim že odpadlim kolesom.

Povzetek: Če imaš rad probleme, uporabljaj FAT, sicer pa pridi v 21-o stoletje in uporabljaj NTFS.

Kara_Demz

Pripravnik
7. avg 2007
506
0
16
Saj ga uporabljam, me je pa presenetil tale (nov) ključek, ki je bil formatiran na FAT. Torej je Corsair zarjavel?

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Uporablja najnižji skupni imenovalec. Lahko bi kdo kupil in hotel z Windows 98 uporabljat, ta ne nima podpore za NTFS sploh. In bi stranka težila na njihov support.

PS: Je pa mikisoft vbrizgal čudežni napoj v tale zombi od FAT-a in zdaj celo podpira fajle večje od 4 GB... Msilim, da je v Visti to že not. Za nekrofile
evil.gif

Tusi

Fizikalc
3. sep 2007
1.234
1
38
In kaj se torej priporoča v primeru, da ti odleti file sistem, rad bi pa obdržal podatke? Lahko tu govorimo še o USB diskih zraven?

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.369
9.625
113
EU
Ne!
Za velike datoteke sistem potrebuje še nekaj časa da zapiše položaj map.
V kolikor boš prehitro odklopil, ne boš nič videl na disku.

Tusi

Fizikalc
3. sep 2007
1.234
1
38
Ja. Meni je crknil konektor, zadevo sem popravil, pa sem moral formatirati, da je bila zadeva zopet uporabna. Ker nisem imel pomembnih podatkov gor, mi je bilo vseeno, vendar, če bi pa imel na disku kaj pomembnega, bi pa verjetno hotel obdržati podatke. Teh recovery programov je kar nekaj, a vendar kaj izbrat, kakšno pot?