Konstantno se mi maši nos

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.414
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Zadnje tedne sem opazil, da se mi non stop masi nos, ampak izcedka ni. Tud izpihat se ne morem. Ne zablokira mi cisto, ampak tok da moti in zacnem tud kdaj ma usta dihat. Motece je predvsem ponoci. Zdaj sem si nabavil olinth in dobro odpre za kar nekaj ur. Samo tega tudi ni fajn dolgo jemat. Kaksna priporocila?

Je mozno, da je za zamasen nos kakorkoli kriv vrat? Mam namrec probleme z vratom in delom za racunalnikom + slabo drzo.

Shaban

Fizikalc
14. apr 2010
1.001
1
36
Ja, pejt na pregled.
Bratranc je imel iste težave in je leta in leta mel probleme -rešil... neizogibno - operacija!
crazy1.gif

Zdj pravi da je K Nov
zmaga.gif

Biciklari

Pripravnik
13. sep 2012
558
0
16
kadiš? Si kadil? potem je to to! Maš polipe in jih moreš dat operativno odstraniti

Shaban

Fizikalc
14. apr 2010
1.001
1
36
Podobni simptomi k tvoji, stalno je mel zamašen nos in neki na pol dihu
crazy1.gif

Hm, o operaciji ti pa ne morem kaj dosti povedat vem samo da ni prijetna.

Upam da pri tebi le-te ne bo treba sam vseen pejt se pokazat. (jst bi se šu)

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Naj te pogleda tvoj zdravnik in po potrebi ORL, lahko imas samo rinitis (vneto sluznico), lahko je problem zviti pretin ki je napredoval v obstrukcijo, lahko pa tudi kaksen polip. Verjetno bo tisto prvo.

Biciklari

Pripravnik
13. sep 2012
558
0
16
men pomaga operil, mi jih tako odpre da diham ponoči ko vol.
Je pa res da ga samo vsake toliko časa uporabljam!
Seveda pomaga Olinth pri polipih, samo najbolj pa operil.

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Citat:
Uporabnik Biciklari pravi:
men pomaga operil, mi jih tako odpre da diham ponoči ko vol.
Je pa res da ga samo vsake toliko časa uporabljam!
Seveda pomaga Olinth pri polipih, samo najbolj pa operil.

Ce bos pri polipih predolgo uporabljal dekongestive (operil, olinth in podobno) bodo le ti se bolj nabreknili in povzrocali se vec tezav.

Floki

Guru
6. sep 2007
10.097
3.173
113
Za polipe so men dali nasonex je pa tudi bolj za en [cenzura]......

osiris12345

Fizikalc
20. feb 2011
1.304
13
38
Ljubljana
za polipe je edina varjanta da ti jih izžgejo ven, je zelo boleče in krvaviš še par dni po tem posegu iz nosa, baje lahko zahtevaš anestezijo in je potem poseg znosnejši

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.844
113
jaz mam isti problem ze nekaj let in se tudi zdaj pocasi odpravljam k zdravniku, ker mi gre ze posteno na organ. je pa zanimivo da ce lezim na desnen boku, se mi nos pnavadi cudezno odpre!? Upam da ne bo operacija potrebna, ker baje fejst buba
frown-1.gif

z smrcanjem pa to nima veze. Smrcis zaradi predebelega neba. Zdaj ce tebe ne moti, ampak samo staro, imas 2 opcije.
1. asonor sprey in/ali tenis zogica na hrbtu - cisto brez zajebancije
smile-1.gif

2. operacija 700€

Floki

Guru
6. sep 2007
10.097
3.173
113
Ko ti odstranjujejo polipe te itak nafilajo z injekcijo da ne boli....kar pa ne velja za kasneje ko to popusti. še huje pa ko ti odstranijo tampone ki se že zasušijo v nosu. Pa prav nič nežni niso......

jetamp

Fizikalc
5. sep 2007
3.532
68
48
Kranj
Ne bi te rad strašil ampak moj žlahtnik je dalj časa zanemarjal težave , ki jih je imel z nosom. Prejšnji mesec je slikanje pokazalo, da je kriv tumor, ki se je baje že razširil proti možganom. Morda so bili najprej polipi potem je pa nastalo tole sranje.