Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Na V&V so vsaj tolk pogumni da delajo vse pred kamerami. Drugi smo bili raje tiho. Je pa zalostno to, da nihce ne bo odgovarjal za ta svoja dejanja kaj sele sedel. Drzava ze isce nove "hlebce" katere bodo ti "strokovnjaki" lahko razrezal. Leta 2008 -pred lastnistvom tega "menedzerja" delo revije niso imeli nobenih kreditov, danes pa????in tako je poslovalo precej firm v zadnjem desetletju, pa ji sedaj ni vec in skupaj z njimi kakih 100k delovnih mest. In potem so za propad podjetij krive previsoke delavske place in prenizka dodana vrednost....
Revijo Radar izdaja podjetje Aneks d.o.o., lastnik blagovne znamke pa so Delo Revije.Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Mogoče kdo ve ali bo problem s Radar-jem? Tudi to ime je namreč v lasti Dela.
Nikjer nisem napisal, da mi je karkoli zabavno... Ne me napadat. Ekonomija oz. biznis je pač kruta stvar...Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
A tebi je pa zelo zabavno in v veselje brati, ko se zapirajo delavna mesta?
Citat:
Uporabnik sistemik pravi:
Nikjer nisem napisal, da mi je karkoli zabavno... Ne me napadat. Ekonomija oz. biznis je pač kruta stvar...Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
A tebi je pa zelo zabavno in v veselje brati, ko se zapirajo delavna mesta?
Pač dejstvo je, da mi ni logično, da se izdaja neka revija, ki jo kupi npr. vsak 2000-i Slovenec. Ni ekonomske računice, pa če se na glavo postaviš. OK, neke strokovne in podobne revije, ne pa rumeni cajteng na 100 in 1 način (Lady, Obrazi, Eva ipd.).
Od vseh teh revij sem jaz občasno kupil edino KIH.
Zdaj pa zaradi nekaj mamik umetno vzdrževat izdajo revij, ki prinašajo bolj ali manj izgubo... Kaj je bilo v ozadju, ne vem in me ne zanima. Kolika je pa vrednost teh blag. znamk, se pa bo videlo takoj, ko se bo začela dražba. Me prav zanima, koliko bo interesa...
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
moraš ločiti med lastniki, ki so svoja podjetja zgradili iz nič in jim danes lepo gre in za delavce lepo skrbijo in "lastniki", ki so do lastništva prišli na "nenavadne" načine, brez lastnega denarja in tveganja...
Ni lepo vse skupaj tlačiti v isti koš.
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Revijo Radar izdaja podjetje Aneks d.o.o., lastnik blagovne znamke pa so Delo Revije.Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Mogoče kdo ve ali bo problem s Radar-jem? Tudi to ime je namreč v lasti Dela.