Končno malo snega....

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.580
338
83
Kras
www.mtl.si
A ste si privoščili kaj vragolij?
Pri nas ga je bilo ravno dovolj, oba pluga pa očitno v okvari
evil.gif
, tako da je bil deviški snegec po tleh.
Za prvič se mi ni dalo varovalke za ESP ven potegnit, pride na vrsto naslednjič. Kljub temu pa je bil čisti užitek na osameli gorski cestici z deviškim snegom malo XDS mučit. Čeprav bo treba za take zadeve kaj manjšega nabavit.
redface-1.gif

Nazadnje urejeno:

zaseka

Guru
5. dec 2015
3.502
1.816
113
Ti si pravi junak. Alter junak. Komaj čakamo na izid knjige.

Star si pa koliko?

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.580
338
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik zaseka pravi:
Ti si pravi junak. Alter junak. Komaj čakamo na izid knjige.

Star si pa koliko?
Predlagam, da si odpreš novo temo in v njej nadaljuješ z junaki. Ker to res ni nit te teme.
In glavni namen mojega dejanja (stranski je zabava) je, da si podzavest ponovno "naštelam" na reagiranje v morebitnih nepredvidenih situacijah. Kar je precej lažje narediti na ogromnem praznem parkirišču ali prazni, pregledni gorski cesti, kot pa, ko se po x letih znajdeš pred šleparjem, ki drsi proti tebi.

SoulMan

Majstr
9. sep 2007
3.264
152
63
Celje
Jaz sem danes preklel dolgočasne nove gume. Lansko leto s 5 let starimi GY UG performance je bilo dost bolj...hm...adrenalinsko?
crazy1.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Dovolj vragolijasto je bilo, da sem dal ključe kolegici, ki še v življenju ni peljala po snegu
bonk.gif

Drugače pa precej suh sneg (še kepat se ne da), tak da sem lahko tudi 100 žgal na enih odsekih, še obračanje z ročno na parkirplacu je bilo bolj kilavo (ali pa gume predobre
grin1.gif
).

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.687
6.713
113
pri taščici
sem imel dobrih 10 km serpentin včeraj zvečer. ker sem bil crknjen nisem bil razpoložen za zimske urice. Sem pa malo preveril podlago nekajkrat, pa sem na enem spustu ugotovil, da sem ob dotiku zavore samo še "pospešil" in to v smeri izleta iz ceste. verjamem da mi v tistem klancu ne bi uspelo ustaviti. Kaj šele speljati v obratni smeri. (singel pogon, 6mm conti guma)

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.580
338
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik CLIO15 pravi:
Pi....da prokleta električna ročna na Golfu...
Scandinavian flick je rešitev
grims-1.gif
:

Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Dovolj vragolijasto je bilo, da sem dal ključe kolegici, ki še v življenju ni peljala po snegu
bonk.gif
Že ko je speljala sem vedel, da ne bo dobro (instant wheelspin), ko sva čez 200m drsela proti ograji pa še manj.
Me je kar zmrazilo...
grin1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.687
6.713
113
pri taščici
Znanka z bmw enko tudi ni speljala s parkinga z minimalnim klancem.
Ker za avte porivati nimam vec licence, sem se raje vsedel za volan. Brez gasa sem prisel s parkinga. Pa je imela zimske gume, pa najbrz tudi kaj od elektronike, ker kot sem jo gledal (ko se je ona trudila) sta kopala oba kolesa.

map

Guru
6. jul 2008
7.848
1.961
113
najrajš na babi
Nije žvaka za seljaka. Baba pa ni za v avto pa da ga hebeš. Komej čakam na tiste samovozne avte, bojo za babe še najbolj primerni, da kake neumnosti po cesti ne zganjajo.

alfabet

Fizikalc
17. jan 2014
1.122
4
38
Jaz sem se danes zjutraj drsal na "bob stezi" od Trsta do Fernetičev. Sem mislil, eh, saj to je primorska, ne more biti hudega. Jok brate. Ledena drsalnica in trieštini na letnih gumah.
uf-1.gif

Vsaj 5 avtov je poljubilo ograjo, tistih obrnjenih kontra nisem niti štel. Nazaj iz Monfalcona sem šel raje po stari cesti ob morju.

sass

Guru
1. sep 2007
5.213
851
113
jaz sem se dopoldne peljal na drug konec LJ. pol poti je bilo luštno, potem pa je ženska ratala tečna in sem moral nehat vozit počez čez ovinke
grin1.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
25.957
-8.676
113
V torek zvečer je opcija za žled po lepem kosu države. Boste lahko drseli
evil.gif

SoulMan

Majstr
9. sep 2007
3.264
152
63
Celje
Citat:
Uporabnik CLIO15 pravi:
Citat:
Uporabnik SoulMan pravi:
Citat:
Uporabnik CLIO15 pravi:
Pi....da prokleta električna ročna na Golfu...

A se je ne da na silo "zategnit"? Na Passatu vem da gre. Pa na PSA-jih tudi.

Ja ABS na vse 4 kole na puno
bonk.gif

No more fun
cry12bpy.gif

No, pri npr. Passatu zagrabi samo zadnja kolesa, kot navadna ročna, samo bolj brutalno, pač pozna samo on/off.

Gox

1.200. registrirani uporabnik
24. sep 2007
1.979
71
48
44
www.citroenar.com
Tudi C4 z e ročno ...

Lahko pritisneš gumb, se zategne, obenem pa vklopi še ESP tako da ti zavrejo še prednja kolesa in avto se lepo ustavi
smile-1.gif

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Kaj ce bi si rajs resne avtomobile na zadnji pogon umislil? al pa vsaj AWDje? Rocno vlecejo najstniki.....