Le kje ti, razen v svoji z rdečo ideologijo napolnjeni glavi vidiš kakšen nacizemCitat:
Uporabnik Gatto pravi:
Jp, lepo prihodnost mu je skrben oče omogočil s svojo kolaboracijo z okupatorjem..
moderacija pa spi in omogoča topic, v katerem se poveličuje nacizem.
Hmmmmm, če te prav razumem hočeš povedat da so se tista dekleta v hudi jami sama metala v jaške, tako iz obupa, saj te prav razumem mar ne ?Citat:
Uporabnik capl pravi:
Res, to mi je bilo vedno ,,zanimivo,, kolk podrobnosti o zločinih veste, podrobnosti, ki jih lahko pozna samo storilec, ker žrtev jih ne more povedat
res, ne zajebavam, res ste mi sumljivi, al lažete al ste pa .....
partijot, kak članek , dokument bo treba ne samo pravljičarstvo.... žIvel je zlobni Domobranec , imel je sedem glav, na vsaki glavi sedem kap....Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Izkušnje.
Grozodejstva ki jih opisujejo, lahko opiše samo tisti, ki jih je sam povzročil.
Citat:
Uporabnik dsf pravi:
Hmmmmm, če te prav razumem hočeš povedat da so se tista dekleta v hudi jami sama metala v jaške, tako iz obupa, saj te prav razumem mar ne ?Citat:
Uporabnik capl pravi:
Res, to mi je bilo vedno ,,zanimivo,, kolk podrobnosti o zločinih veste, podrobnosti, ki jih lahko pozna samo storilec, ker žrtev jih ne more povedat
res, ne zajebavam, res ste mi sumljivi, al lažete al ste pa .....
Citat:
Skoraj 100% so U æiteljice iz Jasenovca. Veš, to so tiste, ki so klale srbske otroke, mimogrede pa še odrezale jajca kakemu katoliškemu duhovniku, ene par je bilo celo Slovencev.
In vi jim hodite brat maše.
Le kako lahko dvomiš v besedo komunisteka? Se sploh lahko dvomi o božji besediCitat:
Uporabnik dsf pravi:
Pravljičarstvo torej?