Na tejle ga že ni.....premalo ljubi sds, da bi se družil s Hrvati?Citat:
pa Vojeta tudi ni na nobeni sliki,
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Mogoce pa res moras imeti kaksno poklicno prej, da ti dajo diplomo..
Bi se že skoraj strinjal z izjavo potem pa se spomnim na komunisteke. Ti se namreč na vsa pretega trudijo, da gornja izjava ne bi resnica postalaCitat:
Uporabnik patriot pravi:
Kaj več je verjetno že nezaželeno-ne moreš izobraženih ovc voditi za nos v nedogled.
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Na tejle ga že ni.....premalo ljubi sds, da bi se družil s Hrvati?Citat:
pa Vojeta tudi ni na nobeni sliki,
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
robi, dvoličnež, sem morda zagočna kadarkoli imenoval opica, itd? sem morda rekel, da možakar na sliki ni bil v eksekucijskem vodu in da ni pobijal? daj če je kdo dvoličen si to ti...
telex, ne veš ti kaj dosti... drugače pa, toliko pa so me naučili, da je potrebno ukaze izpolnejvat. in da si za neizpolnjevanje ukazov lahko sankcioniran! seveda demokracija "pozna" tudi ugovore vesti itd... ampak v vojni pa se ne moreš ravno izmišljevat kaj bi in kaj nebi. a bi ti, kot član domobrancev rekel da ne boš zaprl soseda partizana ker sta dobra kolega ali pa brata itd sploh če boš vedel, da če ne boš izpolnil ukaza da ti preostane samo še beg ali smrt...
ja nekateri (na nivoju otrok iz vrtca) ne veste, da je vojna kruta...
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Citat:
Uporabnik burst pravi:
Kater izpit je bil pretezek?Citat:
Uporabnik dsf pravi:
Nesposobnež, a boljše slike ne premoreš ? mene se sploh ne vidi.
....ker me ni bilo tam
Hehe, pa Vojeta tudi ni na nobeni sliki, čeprav je na vsaki svinjski, pardon Janševi procesiji.
eh..kot bi se z otrokom zgovarjal. Ni čudno, da si je bivša dobila drugega jebača,.. sam tolk.Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Kaj pa si dal skozi Buco, da tako poveličuješ teh 10 dni '' vojne ''? Kaj konkretno? Si sploh ustrelil kdaj? Si bil ranjen? Mogoče ti je kakšna granata eksplodirala v bližini glave, pa se pozna še danes. Mamca se nič ne pohvali s teboj.
Kje in kaj sem jaz počel takrat pa ni za tvoja ušesa. Si prekratek, tako v glavi kot po kurtzu.