KOMM DATA

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Malo sem gledal po bolhi in naletin na naslednjo trgovino ki prodaja telefone sedež ima na dunajski cesti v stavbi WTC - ja. Ima kdo kake izkušnje z njimi prodajajo tako nove kot rabljene telefone?

Megapixel

Pripravnik
28. sep 2007
976
2
18
Ljubljana
Z njimi sem imel že nekajkrat zelo dobre izkušnje.

Morda ne delujejo tako prijazno kot kakšne bejbe
v centrih operaterjev. Previdnost v tem poslu je
potrebna, saj imaš večkrat opravka s čudnimi tipi...

Priporočam.

nidan

Pripravnik
2. feb 2008
449
0
16
Vse je OK, samo ponavadi aparati nimajo slo menija in garancija je 1 leto, to je tudi njihov edini minus.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Minus je tudi to, da nimajo slovenske garancije. Če je z aparatom kaj narobe, ga moraš prinesti k njim.

trust

PEPČEK 2007
2. maj 2008
2.023
0
36
20km iz Idrije
Jest sem pri njih kupil že 4 računalnike pa vedno zadovoljen.
zmaga.gif

maggio

Fizikalc
19. avg 2007
1.704
1
38
Lj-bežigrad
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Minus je tudi to, da nimajo slovenske garancije. Če je z aparatom kaj narobe, ga moraš prinesti k njim.

seveda da majo, itak je pa odvisno od aparata ali je bil kupljen pri nas ali v tujini

Likalnik

Pripravnik
10. nov 2007
544
11
18
40
Bled
Tako kot je bilo omenjeno, res so face vsi po vrsti pa vse se, da z njimi zmenit. Nazadnje sem kupil rabljen telefon v njihovi trgovini, kateri ima napako, da se baterija noče filat, tako da v ponedeljek nesem nazaj, da se zmenimo za drug telefon, bomo potem videli če bojo še face in če bojo hoteli zamenjati, sicer pa ne vem zakaj ne bi, telefon uporabljam en teden.

gogy

Pripravnik
14. sep 2007
459
0
16
Ljubljana
www.mobisvet.net
Mislim, da imajo trije fantje različne firme v istih prostorih...

pri njih sem kupil že precej let nazaj novega prenosnika po zelo dobri ceni, pred kratkim cca pol leta nazaj sem kupil RAM in nimam težav

Priporočam