Komercialni multipleks C

zakon

Guru
16. maj 2008
8.753
800
113
toti Maribor
Javni zavod RTV Slovenija je danes uporabnike, ki televizijske programe sprejemajo prek navadnih anten, obvestil, da se bodo komercialni programi, ki so bili doslej dosegljivi na javnem omrežju digitalne prizemne televizije DVB-T oziroma tako imenovanem multipleksu A, s 14. oktobrom tudi uradno preselili na novi, komercialni multipleks C.

Več

Frenckie

Pripravnik
20. jun 2011
638
3
18
Temu je bil že namenjen Multipleks B, katero mrežo oddajnikov so že vzpostavili Norvežani.
Zato tudi tožba na evropskem sodišču. Zanima me koliko so iztržili s to tožbo. ''Saj ni pomembno'', saj to itak plačamo davkoplačevalci in ne tisti, ki so to zakuhali.
Sedaj pa novi stroški z novo mrežo, ker Multiplexs C se šele vzpostavlja res da na že obstoječih lokacijah MUX A.

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.310
9.516
113
EU
Na katerih kanalih bo delalo, da filtre in kretnico znova uglasim
frown-1.gif

SvetIdej

Majstr
20. dec 2011
4.021
342
83
www.svetidej.com
Citat:
Uporabnik antonb pravi:
in kakšna je prihodnost za mux b? ga pri nas nikoli več ne bo?
Ne, ne bo ga. Edino če se razpiše nov multipleks. APEK bo letošnjo jesen dal poziv, če bo koga zanimal nov multipleks (naprimer plačljiv). Če bo koga zanimal bo APEK naredil javni razpis za nov multipleks B.

Če bi že bil kak interesent za zgraditev novega multipleksa bo zagotovo oddajal iz 10-11 največjih stolpov in s tem imel 80% pokritost prebivalstva.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Imaš mogoče podatek koliko so komercialno uspešni na Hrvaškem? Tam imajo že preko 50 programov, s čimer večini odpade potreba po kabelski/IPTV.

merdzo

Majstr
6. avg 2007
3.765
167
63
Živjo,

a kdo ve kaj je z MUX A?
sem v LJ in do pred parimi dnevi sem lovil MUX A na 32 kanalu, kjer je bilo okoli 10 programov. Sedaj na tem kanalu ni nič, lovim pa 5 programov z 38 kanala.

Lp

merdzo

Majstr
6. avg 2007
3.765
167
63
Nope, novo iskanje ni pomagalo.
Na TV niti ne najdem nastavitev kot so definirane na DVB-T - modulacija, kodno razmerje...

lp

lost1

mnz
19. jul 2007
8.452
146
63
KSZ:

Za eno staro TV moram kupiti vmesnik, da bo kaj lovilo.
Katerega kupiti? Najraje rabljenega z bolhe

chancey

Pripravnik
26. apr 2010
460
3
18
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
KSZ:

Za eno staro TV moram kupiti vmesnik, da bo kaj lovilo.
Katerega kupiti? Najraje rabljenega z bolhe

jaz prodajam enega DVBT

Če te kaj zanima pa kar vpraši
cool-1.gif

Nazadnje urejeno: