Zagotovo po mestih, parkiriščih in podobno. Transit custom L2 se že "malo" drugače pelje po zavitih ozkih cestah kot osebno vozilo, da o obracalnem krogu ne pišem. Pozabi da bos v križišču polkrožno obrnil.Kar je lahko v določenih primerih tudi plus.
Kaksni pa so integrirci, alkovni? Ne poznam teh meja in me zanima en hitri vodic.. thx!Kamperji, ki so obdržali karoserijo kombija, imajo bistveno daljš življenjsko dobo, saj so v večji meri še vedno velikoserijski kombiji, namenjeni vsakodnevnemu profesionalnemu izrabljanju.
Medtem pa tudi najbolj kvalitetni integrirci, alkovni, ... relativno hitro prično zamakat in razpadat...
Tu si ga pa ornk mimo pihnil!Kamperji, ki so obdržali karoserijo kombija, imajo bistveno daljš življenjsko dobo, saj so v večji meri še vedno velikoserijski kombiji, namenjeni vsakodnevnemu profesionalnemu izrabljanju.
Medtem pa tudi najbolj kvalitetni integrirci, alkovni, ... relativno hitro prično zamakat in razpadat...
Mogoče bi bilo dobro tegale povprašat, kaj ponuja za to ceno:
https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=12482946
Samo moje mnenje je, da dokler nimaš kombija komplet predelanega v AD z izolacijo in vsem kar sodi zraven, je bolje kupit nek "navaden" avto in mu gor dati strešni šotor. To da daš posteljo v prtljažnik je skoraj tako kot, da nisi naredil nič, potrebuješ zavese, zračenje tudi v primeru kakšnega dežja, komarnike, kaj bolj priročnega za kamp opremo (izvlečni predali), hladilnik, štedilnik...
S californijo sta si kar tam tam po merah. In Eden izmed telih Campsterjev ima narejeno tako, da lahko izvlečeš ven dva sedeža, rukneš not kuhinjski blok in gasa. Se da pa ta kombi čist lepo uporabljat kot osebni avto.Morate pa vedeti da je to po zunanjih merah manjsi kombi od transita custom, caifornie, trafica in podobnih zadev.
Campster je predelana Spacetourer MS californijo sta si kar tam tam po merah.
Se pravi nadomestilo za iglujčka.
zunaj je 5cm - 1% daljši, kar je popolnoma zanemarljivo,Drag nadomestek za iglujčka
Se pravi je Campster večji od Californjije? Ker na uč mi zgleda manjši. Zanimivo.
Za Gorenjce, določene variante citroen trojcka so na A vinjeto . Se pa bojim da tale spaceclas sem je bo padel
Ti pa še nisi videl s kakšnimi ADji se vozjo nekateri švabi okol? Kombi spodaj je že čist zmahan, nadgradnja pa še kr dihta.....Kamperji, ki so obdržali karoserijo kombija, imajo bistveno daljš življenjsko dobo, saj so v večji meri še vedno velikoserijski kombiji, namenjeni vsakodnevnemu profesionalnemu izrabljanju.
Kolega na skoraj 20 let starem AD menjal prage, vzmeti, pol original pleha - na nadgradnji praktično nič, oz. hladilnik.
Ravno to, da zadaj ni original pleh je zagotovilo, da bo dalje zdržal.
Ti pa še nisi videl s kakšnimi ADji se vozjo nekateri švabi okol? Kombi spodaj je že čist zmahan, nadgradnja pa še kr dihta.....