Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
cene so nekje do 0,5€ za vsak kilometer, nekateri pa računajo tudi čakanje za natovor/raztovor do 5€/h.
najcenejši do sedaj ki sem ga našel je imel 0,25€/km ampak samo takrat, ko je že mel kaj v isto smer ali če je bila relacija daljša od 1000km v eno smer.
A to ti misliš kakšne svoje izdelke vozit ali kaj drugega?
Biznis po sloveniji je brez kakšnih vez težko dobiti, vsaj tiste dobro plačane, tujina je lažje vendar je treba spet vedeti kam poklicat da je kaj denarja od tega.
Stroški ... imaš rabljen kombi za par k € in se ti vsake toliko kaj pokvari in ti to prinaša še dodatne stroške ali pa imaš nov/novejši kombi, plačuješ tisti lizing in ga par let samo teraš. Je za razmislit kaj je bolje.
Če boš kupoval rabljenega, pazi na kilometre ... jaz sem naletel zadnjič na 2008 letnik, ki je imel na števcu 169k km, izkazalo se je da jih je imel decembra 2009 vpisanih v servisni sistem 360k km
PA če nimaš neke baze strank ali vsaj ene večje pri kateri boš imel vsaj nekja prevozov na teden zagotovljenih bo težko....
Citat: Uporabnik MAKY_ pravi:
najcenejši do sedaj ki sem ga našel je imel 0,25€/km ampak samo takrat, ko je že mel kaj v isto smer ali če je bila relacija daljša od 1000km v eno smer.
Da nekaj pristavim - vse se lepo sliši in ko izračunaš je lepo videti številke... ampak ljudje, vedno pazite na NEPLAČNIKE ! Zaradi takih firme propadajo. Poznam kar nekaj ljudi ki so propadli zaradi neplačnikov.
Vmes moraš pa preživeti: plačevati vse lizinge, stroške, zavaraovanja, gume,...... pa ne pozabit na stroške s.p.ja, d.o.o.ja in pa stroške, ki nastanejo v primeru, da še zaposliš nekoga.
Citat: Uporabnik MAKY_ pravi:
Pa si siguren, da rabiš kombi prevoz ali pa je mogoče zate konkretno cenejša varianta kakšen zbirnik?
Kombi recimo pride v poštev kadar je slab dostop pri prevzemu ali dostavi ali pa če gre za nuno pošiljko, ker je tranzitni čas kombija dosti manjši. Zato pa je cena tudi temu primerna, cca. 2/3 cene šeleprja ali prikoličarja.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.