Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Vseeno mi ni prav jasno, zakaj je taka kontrola pri IZHODU iz Slovenije. Štos Šengna je ja v tem, da preprečimo VSTOP v EU nezaželenim elementom in ne izhoda. Saj se bo kak terorist od vsega hudega še razstrelil v koloni.
Citat:
Uporabnik pinkobalinko pravi:
Torej na izstopu iz Slovenije kontrolirajo naši policaji, Hrvati pa ne?
Ni point varnost, ampak zhebat slovenski in hrvaški turizem, da bi se turisti pred poletjem odločali za druge lokacije ali zapravljali doma.Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Vseeno mi ni prav jasno, zakaj je taka kontrola pri IZHODU iz Slovenije. Štos Šengna je ja v tem, da preprečimo VSTOP v EU nezaželenim elementom in ne izhoda. Saj se bo kak terorist od vsega hudega še razstrelil v koloni.
Citat:
Uporabnik membrain pravi:
Ni point varnost, ampak zhebat slovenski in hrvaški turizem, da bi se turisti pred poletjem odločali za druge lokacije ali zapravljali doma.Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Če bi koga v EU skrbelo za varnost, nebi brez preverjanja v zadnjih par letih ilegalno spustili 2 miljona ljudi, in še danes jih sprejemajo. V Italijo jih vsak dan pripeljejo okoli 300.
Citat:
Uporabnik nacek pravi:
Kaj pa vstop Avstrija - Slovenija, Avstrija - Madžarska pa Nemčija -Češka in Poljska,o tem pa mediji ne poročajo ??