Sem naredil prvi krog. Ob Soči po kolesarski, makadamski vzpon na Sabotin, nekaj malega planinskih poti, asfalta in mulatjere. Zelo zadovoljen.
Kolk pa koleno ni .Koleno? Kolk?
Si sure da je iz gonilke? Jaz se že dve sezoni spravljam podret sprednji ležaj belance ki podobno klopota...
Kaj to si dobesedno vsak dan po 2 uri na peciklu? Dobr si
Dechatlonove kopije žabic (silikonske tamale) delajo presenetljivo dobro.Da ne naredim znanosti, dejte mi pomagat, katero luč za bicikl nabavit. Spredaj zadaj, če se kdaj zavleče pa da mrak ujame.
Pa še pumpa ali bombica s seboj? Katera? Nekje sem zasledil, da se da v plašč tekočino za manjše luknjice. Drži?
In pedala. Ne SPD, običajna, ampak širša.
Če se le komu da svetovat, tako glede trgovine, kot artiklov, hvala.
Snem verigo in zavrti zadevo v prazno, če ti trokira ležaj, ga boš takoj čutil.Ali mogoče kdo ve, kaj tako poka, ko gonim. Posnetek tukaj . Pedala niso, sem jih zamenjal in pokanje ne izgine. Gonilka nima zračnosti. Ali bi lahko vseeno bil gonilni ležaj krivec?
Sem ti napisal za Slovenijo. Predvsem se moraš odločit, kaj rabiš in za kakšen nivo. Glej moj post zgoraj.Hvala. Vem, vem, da prodajajo. Mislil sem bolj pomoč v stilu iz kakšne online stacune.
Je že urejeno, peljal sem na servis, ker je kolo dokaj novo. Ležaj je ok. Poka pa tudi ne več. Zaenkrat.Snem verigo in zavrti zadevo v prazno, če ti trokira ležaj, ga boš takoj čutil.