Saj nisi razumel prispevka. Čreda motoristov in navade v njej so internacionalne.
Divjanje in objestnost. Nekdo v eni drugi temi je pojamral, kako je vozil za eno grupo, ki ni gledala nazaj, kaj se dogaja v prometu, kaj šele da bi spustila in ne ovirala hitrejših.
p.s.
jaz dejansko sezone ne merim po tem, ker z nikomer ne tekmujem, koliko se prevozi. Zanimajo me lepe lokacije, zanimivi izleti, te pa si izključno lahko naredim le sam po svojih željah.
Če te že zanima. Na leto naredim v povprečju 10k km, letos se nisem vozil veliko in je bilo prevoženo 9300km (od tega 2/3 sam in bilo je najboljše). enkrat Korzika, izlet v Dolomite, izlet v Dalmacijo in na otokte ter nekaj enodnevnih po Avstriji. Začel konec aprila, končal v začetku septembra. (lani, ko se "nisem vozil" je bilo okoli 6k km).
Vesel, da je bila sezona lepa, da ni bilo nobenih scen in to je to. Malo sem se tudi naveličal, tako je sedaj pravi užitek, ko sedem v avto in z njim na izlete.
V karieri sem prevozil z motornimi kolesi od oka 80k km+. Padel z motorji še nisem, bilo je nekaj nevarnih scen, a še kontroliranih, motorno kolo mi je edino enkrat na neki jasi se malo prekopicnilo pri obračanju naprej nazaj, a se ga je ujelo (vlažna trava, breg, malo placa za obrnit, krajša noga
, ).
Če želiš pa lahko tudi sam kaj napišeš, ker večinoma sprašuješ in nekaj brezveze provociriaš oziroma bi rad.
Če bo zaradi tega kakšen več živ ostal na cesti, si kar daj duška.