Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Aja, smo pa tudi mi začeli kak liter prej kupit...fajn zadeva...gremo trije h kolegu, pa kocko in 5 kozarcev (igra big brother), pa je liter prazen v pol ure.
No vsaj nekomu da pomaga da prej nekaj spije s trgovine. Mi pri meni recimo "tresnemo" 4je dedi ob playstationu
dva sixpacka in flašo vodke z redbullom, da "pridemo not", to je cca 8€ po osebi, ponavadi kupim jaz v C&C ker je tam najceneje,
sicer pa pač v tušu ali merkatorju, pa nato gostitelju vedno vržemo 10€ po osebi na kup. Meni navrže tak nakup z našteto pijačo in slanim pecivom cca 30-35-40€ odvisno kako dobre volje sem ko mečem slano pecivo v voz. Ta doza alkota nas dobro "nameče" da ko pridemo
v "štartno" kafano smo že lepo rdeči in zabuhli. Samo je finta, al pijemo doma ali ne, jaz vedno zapravim 50-60€, če pridem trezen v klub
ali nametan kot opica, edina razlika je, da pridem domov ob 6ih namesto ob 4ih.
Kakorkoli, meni ni žal tega dnarja, ker je vsaka noč edinstvena, ponavadi pokamo od smeha, ker je vedno neka scena, sicer pa
je flirtanje oz. koketiranje samo po sebi vredno tega dnarja, vsaj meni. Da ne govorimo recimo o tem, da si še kaj domov zavlečeš.
50€, piješ s prijatelji, max. uživaš, nato pa še petelinji zajterk. Jeb*š teh 50€! Sam seks je vreden 500!