Kolikokrat na teden ste na žurih?

Kolikokrat na teden greste na žur?

Rezultati so vidni samo po glasovanju.

B81

22. jul 2007
37.021
10.543
113
10 eur na noč je nemogoče. tudi, če greš na kak roj. dan, daš za darilo zraven, čike kupiš, prej na pijačo....pa potem taksi....nemogoče.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.774
6.761
113
pri taščici
ksz
zdaj pa vem trust zakaj jamraš o revščini, slabih dohodkih...itd

zato ker mal preveč po žurih hodiš
Kolikrat pa si ti sicer na žurih

Stardo

Pripravnik
3. jan 2009
353
0
16
40
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Eno stvar mi povejte vi, ki grete ven in v celi noči zapravite 10€. Kje čagate? V kaki oštariji na črno v Romuniji na vasi?
confused-1.gif

ni ga boga da se primajem domov pa sm lahko še taka škrtica pa gre min. 50€

Zorroslav

Zeroslav
5. jan 2008
1.441
0
36
36
Včasih sm šel vn z 4 juriji pa mi je blo hudo celo noč
Zdej pa redkokdaj če grem ven zapravim manj kot 50 evrov. Zato so pa žurke po zidancah pa se za 50 evrov 5 ljudi naje in napije.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Eno stvar mi povejte vi, ki grete ven in v celi noči zapravite 10€. Kje čagate? V kaki oštariji na črno v Romuniji na vasi?
confused-1.gif

Najprej se dobimo in gremo v Špar, kjer si vzame vsak recimo 5 Pittingerjev za 0.55€. Potem to v kakšnem parkiču pijemo in se zabavamo, ko pa je ura cajt, gremo dalje v gostilno, kjer si plačamo še 3-4 pive in si na dobrih 10€. Simple as that ... pa še pijan si.
smirk-1.gif

Da pa na večer zapraviš 50€, si za moje pojme bogat ali pa nor.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Pa od kod 50€?? To je 25 pirov, ali pa 5 rund za 5 folka in potem če oni še vračajo, pridete na 30 pivov??
bonk.gif

Rad bi videl majstra, ki na noč požre 30 tavelikih zelenih.
stupid-1.gif

Razen če ga po koktajlih sipate.
sprasujem se.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.086
5.654
113
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Pa od kod 50€?? To je 25 pirov, ali pa 5 rund za 5 folka in potem če oni še vračajo, pridete na 30 pivov??
bonk.gif

stupid-1.gif

sprasujem se.gif

Jst sm včeri to spoznal od kje 50eurou.......si v Bachusu naroču en red bull.......pa je blo 6eurou prosm....sezul me je
nahrung002.gif

mare92

Pripravnik
17. avg 2007
941
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
bonk.gif

stupid-1.gif

sprasujem se.gif

Jst sm včeri to spoznal od kje 50eurou.......si v Bachusu naroču en red bull.......pa je blo 6eurou prosm....sezul me je
nahrung002.gif
Pa saj ne mores racunati samo pijace... Tu je se kje kaksna vstopnina,taxi je drag,kaksni dobri castis,itd..
nahrung002.gif

Jaz zapravim minimalno 30€ na vecer, kar zgleda tako,da grem pred diskacem v lokal na nekaj rund(okoli 15€), ali pa kar socjalo-nabavim x-litrov pijace, se ga pri meni nabutamo, gremo kamor se pac zmenimo&noter samo vzdrzujem kondicijo. To pride cca 10€, notri pa je tako ali tako vsaka stvar vsaj 3€. Da pristejes se kebab, ker te noc pac zmatra&taxi,mogoce vstopnino,garderobo cena vecera sploh ni nizka!
To so zame zuri. Pijaca is kolegi je samo pijaca... Tam pa se zapravi manj. Potem je pa tu se moznost, da pijes samo v diskacu, racunati treba na 1 pijaco okoli 3-4€,pozres jih komot 10 na vecer, + spet vse kar sem prej nastel, pa si na 50€++
Vse vec bomo trezni ali pa pili doma
frown-1.gif

p.s.:Naroci v Bachusu vodo, pa bos sele videl, kaj je nategovanje folka..
wink-1.gif

Nazadnje urejeno:

B81

22. jul 2007
37.021
10.543
113
Pomisli, da piva ne piješ in da piješ recimo ne vem, vodkakolo.

ob 9 v kafiču, par rund, rečmo 5, potem prek ceste na hamburger, potem spet nazaj še na 5. pol gremo rečmo v tuša še na 5 ali 10.
Bognedaj potem v niagaro, ker tam te oropajo, no pa greš naprej do samsare, kjer pa te spet oropajo. poješ 2 kosa pice, ker si lačn in ob 5 gremo ven iz diskača. Aja, pa vstopnina je 5 eur.

Aja, smo pa tudi mi začeli kak liter prej kupit...fajn zadeva...gremo trije h kolegu, pa kocko in 5 kozarcev (igra big brother), pa je liter prazen v pol ure.
Se pa ful pozna, rečmo v tušu majo ful poceni pijačo, v tej samsari pa niagari pa joj.

Nazadnje urejeno:

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
v ljubljani, dve vodki 0,3 in en redbull 10 evrov, ali celo 10,50 evra.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
bonk.gif

stupid-1.gif

sprasujem se.gif

Recimo da do oštarije prideš s frendom oz. te on pripelje. Se vsedete, ker je prišel po tebe, mu plačaš pivo. 2€. Tut sam enega spiješ
2€. Ti da on rundo "nazaj" pa ti nazaj pa si na osmih evrih po eni uri "pitja". Od 22-03, torej 5 ur nekega normalnega pitja si mahnil
40 evrov, spil 15 pivov in zdaj si pa še lačen, kebab in sok, 5€.

Jaz recimo piva ne maram preveč, oz. spijem recimo 2 koroni ko "začnem", pol pa cc kola ali redbull vodka, jih maznem 15
sigurno. Sam stolčem 60€ mimogrede, brez vstopnin in kebapov. Zato pa hodim ven enkrat do dvakrat na mesec, se ga pribijem
do amena in je to to. Povprečna škoda mesečno od pijanščine je med 100 in 120€, eni pa tresnejo tut 200€ na noč, vsako soboto,
pač odvisno kako "močen" si v zadnjem desnem žepu. Jaz nisem.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Denis pravi:

Aja, smo pa tudi mi začeli kak liter prej kupit...fajn zadeva...gremo trije h kolegu, pa kocko in 5 kozarcev (igra big brother), pa je liter prazen v pol ure.

No vsaj nekomu da pomaga da prej nekaj spije s trgovine. Mi pri meni recimo "tresnemo" 4je dedi ob playstationu
dva sixpacka in flašo vodke z redbullom, da "pridemo not", to je cca 8€ po osebi, ponavadi kupim jaz v C&C ker je tam najceneje,
sicer pa pač v tušu ali merkatorju, pa nato gostitelju vedno vržemo 10€ po osebi na kup. Meni navrže tak nakup z našteto pijačo in slanim pecivom cca 30-35-40€ odvisno kako dobre volje sem ko mečem slano pecivo v voz. Ta doza alkota nas dobro "nameče" da ko pridemo
v "štartno" kafano smo že lepo rdeči in zabuhli. Samo je finta, al pijemo doma ali ne, jaz vedno zapravim 50-60€, če pridem trezen v klub
ali nametan kot opica, edina razlika je, da pridem domov ob 6ih namesto ob 4ih.
smirk-1.gif

Kakorkoli, meni ni žal tega dnarja, ker je vsaka noč edinstvena, ponavadi pokamo od smeha, ker je vedno neka scena, sicer pa
je flirtanje oz. koketiranje samo po sebi vredno tega dnarja, vsaj meni. Da ne govorimo recimo o tem, da si še kaj domov zavlečeš.
50€, piješ s prijatelji, max. uživaš, nato pa še petelinji zajterk. Jeb*š teh 50€! Sam seks je vreden 500!
cool-1.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.086
5.654
113
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:

Recimo da do oštarije prideš s frendom oz. te on pripelje. Se vsedete, ker je prišel po tebe, mu plačaš pivo. 2€. Tut sam enega spiješ
2€. .

Ma pr vs v MBju je use pou cenej.....pr ns je pir od 2,5 do 3 eure!

Kamele0N

23. jul 2008
42.086
5.654
113
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
[. Da ne govorimo recimo o tem, da si še kaj domov zavlečeš.
50€, piješ s prijatelji, max. uživaš, nato pa še petelinji zajterk. Jeb*š teh 50€! Sam seks je vreden 500!
cool-1.gif

Ma ja sj lih to........doma za 50eurov nardiš dr mr piknik....ni da ni! Tko da se ti sploh ne splača več vn hodt! Lepo vikendica 50eurov....roštilj pive.....vodke vse dobiš že za ta dnar...pa še vsak kj s sabo prnese pa maš pouhno rit!
zmaga.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Dečki in deklice, malo manj bo treba po žganjicah sipat, bo debelejša denarnica, pa še jetra in možgane vam bo malo kasneje popapcalo.
grin1.gif

B81

22. jul 2007
37.021
10.543
113
Qrc, od pira sn tečn pa slabo mi je, drugi dan sem že na zadnji večerji z matildo...
po vinu smrdiš ko prase, bognedaj, da kdo drug dan v sobo stopi...
Kaj še torej ostane?
grin1.gif

Zorroslav

Zeroslav
5. jan 2008
1.441
0
36
36
Samo je pizdarija če kozlaš po žganem, vsaj pr meni je. Kozlat po žganem je ena največjih muk, ki sem jih doživel. Od takrat se vodke več ne dotaknem.
Pa nisem lih nek pussy, ki bi se skozlal pa pol nehal pit. Če že pride do neljubega dogodka (bolj poredko) opravim zadevo pa dalje žurat, ampak po kozlanju zarad vodke me je pa minilo veselje do življenja.

Nazadnje urejeno: