Koliko stane osebna izkaznica?

mtey

Pripravnik
30. nov 2007
742
0
16
En cepec je priletel po mojem pasu ter mi razbil ogledalo na avtu. Jaz seveda z ročno obrnem pa gas za njim
evil.gif
Ujel seveda sem ga. Nisem kompliciral z evropskim poročilom, zmenila sva se da mi da denar za novo, ali mi ga pa zrihta.

Za garancijo sem mu vzel osebno!

Zdaj se mudel nekaj ne oglaša, pa zavlačuje, pa ja ja, te pokličem zvečer itd.
bonk.gif

Zanima me koliko stane nova osebna, da mu napišem da se mu najbrž bolj splača men dat tistih nekaj € kot pa dat delat novo osebno.

Drugače jo pa lahko vedno prodam
evil.gif

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Saj nemore kar nove narest, mora prijaviti da jo je izgubil ali pa krajo, tako da nebo on tebe prijavil da si mu jo ukradel hehe
Je pa poceni osebna, mislm da več kot 15 EUR ni. KAkšnih 20 EUR z slikami vred, samo mora še prijavo narediti pa te zadeve tako da mislim da bo raje plačal škodo
wink-1.gif

LP

mtey

Pripravnik
30. nov 2007
742
0
16
shocked-1.gif
Samo?

Ah, jo bom raje prodal
bonk.gif
Al pa kakšno neumnost naredil? Ma kdo kakšne ideje?

Hvala, dobiš *e

mtey

Pripravnik
30. nov 2007
742
0
16
Ja, tudi jaz predvidevam da bi on lahko rekel da jo je izgubil. Kar ne bo mogel ker mu bom rekel da bom šel na polcijo z njo ...

Saj mu še nisem nekaj na polno zatežil, mu pa bom. Ogledalo tudi ni drago (neoriginalno 55€), sam zakaj bi jaz plačal ...

10.gif

tudi tebi zvezdice;)

Nazadnje urejeno:

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
ena filmska ideja
tongue-1.gif

greš v trgovino, ukradeš ogledalo in v trgovini nekje na tleh pustiš njegovo osebno:)

al pa
enmu avtu suneš tablce in na tleh pustiš njegovo osebno:)

prijam

Fizikalc
2. sep 2007
1.821
4
38
Citat:
Uporabnik rajko0028 pravi:
Pejd tankat potem pa prijavi da si pozabil denar doma in ponudi osebno za garancijo.
lp
r

verjetno sta si zelo podobna, prodajalec je pa tako blond da nebi pogledal slike če gre za pravo osebo
smile-1.gif

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
Citat:
Uporabnik mtey pravi:
En cepec je priletel po mojem pasu ter mi razbil ogledalo na avtu. Jaz seveda z ročno obrnem pa gas za njim
evil.gif
Ujel seveda sem ga. Nisem kompliciral z evropskim poročilom, zmenila sva se da mi da denar za novo, ali mi ga pa zrihta.

Za garancijo sem mu vzel osebno!

Zdaj se mudel nekaj ne oglaša, pa zavlačuje, pa ja ja, te pokličem zvečer itd.
bonk.gif

Zanima me koliko stane nova osebna, da mu napišem da se mu najbrž bolj splača men dat tistih nekaj € kot pa dat delat novo osebno.

Drugače jo pa lahko vedno prodam
evil.gif

js sm dala 16 pa še mal zanjo

hgard

Guru
22. jul 2007
4.083
582
113
Koda:
155 Osebna iskaznica         9,26
 33 Tar. št. 13, točka 2.c   7,09
 45 Tar. št. 13, točka 2.f    0,35

Skupaj 16,70 EUR

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Par let nazaj je za izdelavo nove osebne veljala dvojna tarifa. Vsaj tako so hoteli zaračunati meni, ko sem jo izgubil. Za dvojno ceno sem potem enostavno vzel pasoš in nimam več osebne.