Koliko podatkov se porabi če...

unkn0wn

Pripravnik
26. sep 2007
44
0
6
Nameravam kupiti Omnio in me zanima nekaj stvari glede prenosa podatkov. Zanima me koliko podatkov pobere če imaš vklopljeno tisto posodabljanje vremena in kakšen podobne aplikacije, ter email? Za emaile bi potreboval da bi videl naslov ter tekst, nebi ravno odpiral reklam od raznih spletnih trgovin ki so polne slikc.

Sem pa pri simobilu in imam paket Orto u nulo, tako da bi uzel kak dodaten podatkovni paket če bi bilo potrebno.

LP

godfather

Fizikalc
8. nov 2007
515
72
28
širne planjave Dolenjske
živjo,

v tem primeru pazi, da ko greš v tujino, se ti zna povečati račun zaradi cikličnega povezovanja na net, da ti osveži RSS, vreme itd....tako da si to preverjanje izlopi, ko gostuješ v tujini...

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.469
448
83
Kupi, probaj in če bo račun (pre)visok, si omisli podatkovni paket. Sicer pa mislim, da te 100kB stane 4 cente in v enem mesecu sigurno ne boš obubožal
wink-1.gif

Primus

Fizikalc
23. avg 2007
1.721
84
48
Osrednje Slovenska
1drv.ms
Ne pozabi, da ta podatkovni paket velja le v domačem omrežju, ko pa gostuješ ti obračunajo vse, ponekje tudi sam "priklop" na storitev prenosa podatkov, potem imajo pa še prve intervale zelo velike in drage in na koncu lahko v enem samem dnevu narediš tudi nekaj 10 EUR stroškov (preveri recimo na M@ strani, kjer imajo vse cenike in natančno opisano).

Semantique

Pripravnik
17. mar 2008
783
0
16
Glede prenosa podatkov ti lahko priporočim Mobitel. Dela ko šus, pa še poceni. Še posebej Džabest.