Koliko je vreden Discovery 3

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
A multivana kupujes? Ce 4x4, bos razocaran, glede na to kaksen tank je D3.

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.156
4.132
113
Citat:
Uporabnik bero1 pravi:
Daj probaj se peljati ali pa samo sedeti v vseh, pa primerjaj prednje sedeže, da o zadnjih ne govorim, potem razpredaj o luksuzu.
Lani, ko sem se odločil za SUV vozilo, sem pol leta kolebal med X5, Q7 in pa D3.
Pa sem hodil na probne vožnje od enega do drugega, na koncu sem se odločil za D3, saj ima fotelje namesto sedežev.
Meni je zelo pomembno, kako sedim v vozilu, da imam dovolj placa,da sem komot, pa nisem visok, sem med nižjimi.
Da ti tudi odgovorim na vprašanje, katerega pričakujem, zakaj ga prodajam, z avtom sem full zadovoljen. prodajam pa ga izključno zato, ker bi si rad barem enkrat v življenju kupil NOV avto. Kakšnega imam nagledanega, pa malo poglej po temah.
Lp.

Sem napisal sam kaj drugega? Avto ima zračno vzmetenje, kar že brez foteljastih sedežev dvigne nivo udobja na maksimum. Samo žal ne moremo govorit o luksuszu, ta se danes začne ko imaš armaturko v ledru in lesu, pa ko imaš na voljo solidne motorje pa kakšno napredno tehniko. D3 tega nima ...

Poleg tega je ravno LR začrtal smernice kaj naj bi bil luksuzni terenec in to je Range Rover - če LR pravi da je Disco en nivo nižje potem bo že držalo.

Sicer pa dovolj off-a!

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.184
3.645
113
Marlbor
ksz

Ne, da ima ta avto ozek krog kupcev. Ta avto sploh nima kupcev, kupiš ga le in zgolj v primeru, da ga dobiš res poceni.

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.025
11.148
113
kolk je pa tale LR stal nov, ker 30 jurjev za 5 let staro kljuse je tu mač... 20 max. žal.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Citat:
Uporabnik bero1 pravi:

Pa sem hodil na probne vožnje od enega do drugega, na koncu sem se odločil za D3,

Brez zamere, ampak smola zate. Ko kupiš tak avto se oženiš z njim, ali pa ga prodaš krepko pod "realno" ceno.
Lahko je 2x bolj kvaliteten (čeprav ni) od svete trojice, ga ne boš prodal. Zakaj ne, ti je pa že bilo razloženo.
Pač tako je na našem trgu.

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.156
4.132
113
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
ksz

Ne, da ima ta avto ozek krog kupcev. Ta avto sploh nima kupcev, kupiš ga le in zgolj v primeru, da ga dobiš res poceni.

Nope, se motiš ... kupci Landroverjev (land loverji?!) so ena najbolj zvestih skupin kupcev. Če so na veliko kupovali prejšnjo generacijo discota, za katero se je od začetka vedelo da je šrot, potem se tudi za to najde kupec! Tudi za tako ceno ... (je pa problem majhnost našega trga, ampak ker ni veliko ponudbe, sploh pa ker je država poskrbela da se takih avtov ne splača več uvažat je tudi tak avto prodajliv)

Sicer pa je nov avto (D3) koštal ravno toliko ali pa še več kot takrat X5, ni pocni ta hec.