Koliko je torej točna ura?

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #9334
  • Začetni datum

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Jaz moram nekje še imeti Raketo, ki sem jo dobil na šolanju v sovjetski zvezi-večina sovjetskih kozmonavtov jih je nosila v tistih časih, torej je bila ura, da se reče..:D

gr69

Guru
15. dec 2009
11.637
2.686
113
še v SLO - ampak komaj
Demz

Kaj se buniš? A ni nekaj najlepšega, ko imaš vedno še 10 minut rezerve.
Recimo svoji obljubiš, da boš do 22:00 doma - ti pa ob “fajrundu” ob desetih v domači gostilni rukneš še en pir z zavedanjem, da je doma šele 10 do desetih in boš skoraj prav cajt prišel.

I

Izbrisan uporabnik #9334

To moram pa tudi jaz pogledat v nedeljo, če je še v najdelcu. Ka - ti si bil med kozmonavti? Jaz sem se šel samo birmo pa mi jo je stric prinesel. :D

I

Izbrisan uporabnik #9334

Demz

Kaj se buniš? A ni nekaj najlepšega, ko imaš vedno še 10 minut rezerve.
Recimo svoji obljubiš, da boš do 22:00 doma - ti pa ob “fajrundu” ob desetih v domači gostilni rukneš še en pir z zavedanjem, da je doma šele 10 do desetih in boš skoraj prav cajt prišel.

Ja ... ona pa zija v pečico, kjer prehiteva za vsaj 10 minut :bonk:.
Boljš da grem vmes še na en pir, ... rezultat bo itak isti.

I

Izbrisan uporabnik #9334

Ytbnd, :aplauz: , noro ! Sedaj pa tudi tista "iz Frankfurta " prav kaže !

Mislimmm ... pa kwa se sploh dogaja?

I

Izbrisan uporabnik #9334

Niso baterije, niti signal - verjemi da sem to že zdavnaj preveril.
Sem temo na to vprašanje odprl že pred nekaj leti, pa ni bilo nobenega odziva.

Iz vsega skupaj ugotavljam, da je še najbolj zanesljiva moja stara stenska ura z nihalom in gvihti, čeprav mi vsako leto požre dvakrat (spomladi in jeseni) po en teden štelanja. Potem pa špila ... bolje kot ona iz Frank... jebovine.

Mislim, ....... , - nemogoče da bi neko srbsko elektrogospodarstvo lahko tako motilo frekvenco el. toka, na celotnem EU območju. Sploh če ugotavljam tudi, da je motena tudi radio-ura, krmiljena iz Braunschweig-a. Kar nima prav nič zveze s 50 hertzi v električnem omrežju.

???

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.180
3.641
113
Marlbor
Meni zadnje 2 dni ura na pečici prehiteva za 5minut na dan. Včeraj zjutraj opazim, da je za 5 minut naprej in jo nastavim na točen čas. Danes zjutraj je spet za 6minut naprej. WTF se dogaja???

luciano

Guru
3. okt 2011
1.858
886
113
MB
Pri meni isto. Pravkar sem jo za 5 min. pomaknil nazaj ( na točen čas ). Da vidimo, kaj bo jutri.

Priponke

• Screenshot_2018-04-05-10-29-30.png
    Screenshot_2018-04-05-10-29-30.png
    236,7 KB · Ogledi: 174