Koliko budale je potrebno biti...

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Citat:
Uporabnik mac77 pravi:
tako je meni en pametnjakovic zaparkiral.Sem bil z dostavnikom, vzamem gurtno, ga zapnem za vlecno kljuko in sem ga lepo odslepal na drugo stran ceste.Ko se je vrnil mu verjetno ni bilo nic jasno...
Tudi sam sem to že storil,ampak raje ne bom več, ker ni treba veliko da dobiš psihota kateri ti bo naprtil nekaj kot uničen motor in takrat boš colal

erikson

Guru
25. avg 2007
22.341
6.144
113
Ljubljana, 12.4.2008 popoldne, gužva pred Leclercom, ni prostih parkirnih mest. In potem zagledam belo Mazdo "wide edition":

aplauz.gif

KAALman

Pripravnik
10. jan 2008
751
2
18
Prekmurje RepubliQ
Obišči stran
taka polomija kot temule z belo mazgo, se je meni že tudi zgodila, ker sta dva poprej parkirala tako, da drugače nisem mogel, kot na sredino, seveda sta se oba odpeljala iz trgovine, preden sem jaz ven prišel, tako da sem potem samo izpadel |d|ot, aja, pa takrat nisem bil z mazgo ampak s fiatom
tongue-1.gif

če je pa sam in namerno tak parkiral... pol pa jajca odrezat !

Telefunken

Fizikalc
23. jul 2007
1.909
0
36
Dva močna kolega bi pripeljal s seboj (za varnost, če naletim na mrgo) in bi ga z eno zajlo zvlekel na sredino, da bi oviral promet...pol bi šele jebal ježa.

_jolly_

Fizikalc
3. sep 2007
2.141
2
38
Citat:
Uporabnik Telefunken pravi:
Dva močna kolega bi pripeljal s seboj (za varnost, če naletim na mrgo) in bi ga z eno zajlo zvlekel na sredino, da bi oviral promet...pol bi šele jebal ježa.
a si [censored]?