Koliko bi dobil za 450D+kit in kaj kupit namesto?

masevc

Guru
2. sep 2007
3.507
889
113
kar se tiče pa objektivov, pa je stvar tvoje odločitve.
Sam osebno ne vidim razloga za nakup L serije objektivov, glede nato, da me ne zanima kakršno koli služenje z mojimi fotkami. Raje posegam po fiksnih Canonih "malo slabše kvalitete"

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
moj ima težave z vzvodom za muvanje lamel od blende (žal popravilo ni poceni)...nikol padu na tla, baje pa je to možno tudi od tresenja (lol). Na nikonovih objektivih tega ne pomnim, pa jih imam kar nekaj. Res pa je, da je samo eden od njih plastičar z zelo malo uporabe, ostalo je pa več ali manj profesionalna roba, kar tale tamron pač ni. So pa nekateri nikoni dejansko že leteli po tleh predzadnje volitve, ko mi je hrvaški snemalec nekako uspel z ramena rukniti odpto fotografsko torbo.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
v tem primeru se odpelji do beseničarja, gotovinsko plačilo in pridobi še dodatni popust, kar utruji naj ti dajo dol še mal.

masevc

Guru
2. sep 2007
3.507
889
113
dejansko ni več nobene razlike v ceni med tujino in Slo. Eno leto nazaj je bila vsaj 200€

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.409
3.801
113
davorinm.wordpress.com
Ga že mam. Pa še vikend je za testirat, kaj češ lepšga.
cheer.gif

HVala za nasvete.

ant

Pripravnik
Kakšni so prvi občutki s temi dokaj osnovnimi objektivi? Se pozna razlika v hitrosti ostrenja?

Sam imam zaenkrat še 350d s kit (IS), sigmo 24 1,8 in 50 1,8. Upam da kmalu zamenjam za 40d. Na žalost za moj hobi ni več financ.

Koliko bo pa cena za 450d potem?

sergio

Fizikalc
21. jul 2007
2.563
36
48
41
Ljubljana
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
si že nabavil CF, btw?
confused-1.gif

ne, padlo v vodo potem... :/ ne bi se izšlo v času, da mi kolegica prinese, ker se je že vračala domov in če bi jo hotel ujeti se mi s hitro pošto ne bi več izšla cena potem (bi bilo praktično isto, kot da vzamem tu).