Selektor Uroš Murn, ki bo slovensko člansko vrsto vodil še en olimpijski cikel (do Los Angelesa 2028) je v intervjuju za Sportal napovedal, da je ogled trase, ki je zelo pomemben del priprave za dirko, načrtovan za mesec marec, ga pa skrbijo virusi in finančna plat projekta, saj so hotelirji v Kigaliju že zdaj močno navili cene. Visok strošek bo predstavljala tudi logistika selitve opreme na afriško celino. Slovenija bo na moški cestni dirki imela devet mest, dve pa na kronometru.
Ja, leteči cilj bo na Cho oyu!kako leto naprej pa v Nepal, na gorsko preizkušnjo...
stupid
Huh, gledam napoved za nedeljo Zgleda da bo še kak km na vrsti ...Ste že kaj končne cifre potegnili za letošnje leto? Ali boste te lepe dni še na biciklih?
Dobro pravilo... Mi je pa jasno, da ne bom "amortiziral", nakupa... Ta je bil za dušo. Saj ni tako grozen, vsak hobi pač nekaj stane... Je pa malo brca samemu sebi v rit...V 2025 boš moral malo pojačat da upravičiš nakup novega kolesa, jaz se držim pravila km za vsak eur nakupne vrednosti.
Letos mi ni uspelo, kolo sem kupil v začetku aprila ampak me potem aprila ni bilo v SLO, tako da sem začel maja:
6.005 km
60.600 m skupnega vzpona
LepaJaz sem samo na 50% kar sem imel v "planu" - bemti šiht + viroze (in ostale poškodbe)
4.341 km
33.229 m vzpona