Kolesarstvo '22

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.474
5.004
113
No, no, ti kolesarji nas kot naroda ne rabijo. Roglič se je iz Slovenije tako ali tako izselil, Pogačarja pa se se tudi bolj redko še kje vidi.
Med tritedensko dirko pa so tako ali tako težke budale, če gre med časom za regeneracijo slovenske novice pogledat.
Njihovo življenje bo odvisno od tega, kaj o njih meni svet, kako so prepoznavni. Samo to garantira sponzorje in nek soliden denar. Kaj menimo v Sloveniji, je povsem nepomembno, ker gre za mini trg. Dobro, ko se športno upokojijo, bo tudi drobiž od slovenskega oglaševanja prišel prav.

• Všeč mi je
Reactions: sajkek

jello

Guru
22. sep 2008
10.130
3.875
113
si predstavljate, da bi tole Fred naredil cipoliniju, al pa armstrongu...? hm...
V pelotonu ni več nobenega spoštovanja, zato je ogromno padcev...to je še največji problem
Na cipolinija in še marsikoga se je v šprintih naslanjalo vse možno, več ovinkov je v zadnjem kilometru zvozil s tremi naslonjenimi na njega, kot neovirano. Zato so bili tudi šprinti bistveno bolj krvavi, da ne rečem kaj hujšega.

Tole danes gre vse skupaj v smeri f1, kjer bo že vsako prehitevanje v zadnjem kilometru incident. Pa vsak šprint je treba z osmih kamer posnet in analizirat in še en mesec študirat. Kar je bilo je bilo, who gives a fuck, šprint ni za jokice. Hauptman je lepo enkrat rekel, težko je biti pameten pri 200 pulza in 70 km/h. Danes pa še en mesec po dirki limonada kdo je komu jezik kazal. Ko prvi razred oš.

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.413
2.371
113
Pomurje
Janez40 in kalbo bi nehala bluzit.

Kaj še vse ne boste naumili iz enega običnega šprinta.
Do te napake je naredil vse top. Takrat pa mu je padel mrak na oči in je šel po tleh.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
19.978
10.721
113
kod Džej-Zija
Ne gre za “upal neki rečt”, ampak kaj je rekel. Primož je ostro obdolžil Freda, da se je znašel na tleh zaradi njega. V bistvu je pa sam naredil napako. Razumem njegove frustracije zaradi padcev in posledičnih odstopov na GTjih, ampak tegale si je zakuhal sam in bi po več prespanih nočeh lahko zaznal svoj delež krivde v incidentu. 200 pulza in pike v očeh niso opravičilo.

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.687
9.480
113
No ja, konckoncev je snel kandidata za GC in do njih se ponavad ne vedejo ravno šprintersko in pri vsem skupaj Wright ni ravno nedolžna ovčka, če je je 50/50. Se pa strinjam, da je Rogla v štartu zajebal, ker se je šel rinit med šprinterje.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
19.978
10.721
113
kod Džej-Zija
Če je bil Rogla na 200 pulza in tunelskem vidu, je bil Fred zagotovo tudi. Krivda pa bolj 80/20 na strani Rogle. Konec koncev je prihajal od zadaj in menjal smer v Freda. Pa ponavljam, da sem navijač Rogle. Tokrat prvič nisem čisto na njegovi strani.

KStoner

Majstr
31. dec 2007
2.131
190
63
kdo jih je pa vlekel 2km skup?
tud smene niso mogli dat....wright je še luknjo naredil, zato je pa rogla zapeljal vmes

• Všeč mi je
Reactions: zagi

KStoner

Majstr
31. dec 2007
2.131
190
63
nisem nikoli napisal, da je bil kriv samo fred !!
Še vseeno mislim, da bi ga komot spustil na tretjo pozicijo...

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.413
10.672
113
Če je bil Rogla na 200 pulza in tunelskem vidu, je bil Fred zagotovo tudi. Krivda pa bolj 80/20 na strani Rogle. Konec koncev je prihajal od zadaj in menjal smer v Freda. Pa ponavljam, da sem navijač Rogle. Tokrat prvič nisem čisto na njegovi strani.
wright je od zadaj priletel - glej zadnji video

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.413
10.672
113
3. sekunda, wright pride od zadaj.

komentiral sem tole "Konec koncev je prihajal od zadaj in menjal smer v Freda"

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.687
9.480
113
Boš reku, da Fred ni naredu lukne? Jest čist verjamem Rogli, da ni vidu Freda zadaj. Do sedaj še nikol ni bulšital. Moje preprosto mnenje je, da bi Fred držal kolenčke in komolčke k sebi, če bi bil namest Rogle tam Valverde recimo in tud kak drug kolesar ne bi padel kot pokošen kot Rogla. To je vse. Se je pa Rogla v vseh teh letih čist prevečkrat znašel tam, kjer mu ni blo za bit, od repa Pelotona v trenutku napada norcev iz Quick stepa, do vseh možnih situacij za padce. Prekletstvo al pa pomanjkanje instinkta. Kakorkol je dec čist preveč na tleh.