Kolesarstvo '22

Schime

Guru
22. nov 2008
1.983
769
113
Glede na to kaj je če je brez poškodb je edino prav. Včeraj je odpadel na takem klancu k ga drugače tudi porajtal nebi. Naj se pocajta pa gre na vuelto.

• Všeč mi je
Reactions: 8888 in kajpace

luka51

Guru
16. avg 2007
14.398
5.680
113
Zaj je tretjerazredni prvorazrednega hinavsko zajebal najprej, pol pa odstopo. Poskrbel, da Slovenija nima zmage na touru spet. Ker je raje pomagal nekemu drugorazrednemu Dancu.

Nekaj v tej smeri bo :)

luka51

Guru
16. avg 2007
14.398
5.680
113
Niso poškodbe samo v glavi (kot pri nekaterih izbrisanih uporabnikih).
Tudi izpahnjena rama in vdarjen hrbet je poškodba.

• Všeč mi je
Reactions: KStoner

jello

Guru
22. sep 2008
10.136
3.880
113
Etapa ali majica (katerekoli barve) na katerikoli tritedenski dirki je izjemen uspeh. Pa naj bo samo za dan, dva ali tudi na koncu.

Kdor tega ne razume bo pač zamenjal šport takoj ko spet ne bo slovenec zmagal toura. Lahko da že naslednjo nedeljo. In nihče ga ne bo pogrešal. Zero fucks given.

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.687
9.480
113
Če letos Vingegaard zmaga tour, čez 10 let ne bo nihče vedel da mu je Primož vodo nosil. Samo zmagovalec gre v anale, ne pa njegovi pomčniki.

Roglič je stalno govoril, da je njegov največji cilj da on zmaga Tour, ne njegova ekipa. Še na valu202 vsak dan ta odlomek intervjuja predvajajo. In realna možnost za te sanje so se v sredo dokončno razblinile.
Najboljši pomočniki so dons vodje ekip. Primož je pustil v pro pelotonu ogromen pečat tud če nikol ne osvoji Toura. Sam vam še kr ni jasno.

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.687
9.480
113
Če bi bil res poškodovan, bi odstopil takoj.
No, sedaj se bo za Vuelto pripravljal ... tam prve lige ne bo.
Dej nared mi uslugo, pa se s prvega nadstropja poč na bok, pa stara nej te po tisti strani mal s fleksarco počoha, pol pejt pa nasledn dan na kolo...to je blo lan.
Ko boš to preživel, si poč ven ramo, si jo našteli nazaj pol pa voz en teden na polno to je blo letos. Ko boš to naredu, lohk kaj rečeš čez Roglo, prej pa ne.